Прави всичко със сърцето си 1

Прави всичко със сърцето си

Сърцето – филтърът, през който минават всички емоции от нашето ежедневие. И щастието. И разочарованието. И еуфорията. И болката. И привличането. И отхвърлянето. И любовта. И огорчението. И страстта. И омразата.

Любовта е най-сложното нещо на света. Тя идва неканена. Настанява се вътре в сърцата ни. Там сваля дрехите си, влиза в съзнанието ни и там остава за цял живот.

Ние от ИИКО смятаме, че любовта изисква да има дом. То този дом трябва да е добре и професионално обзаведен, за да стопли сърцата ни.

Има хора, които усещат силно привличане помежду си, но въпреки това връзка им не се получава. Има хора, които припокриват вижданията си за живота, света, усещанията си и въпреки това връзка не се получава.

Има срещи, при които усещаш дишането на другия сякаш е част от твоето собствено. Усещаш ударите на сърцето му – сякаш бие в теб. Има копнежи и желания, които остават неосъществени. Понякога от страх, понякога от прекомерно его.

Има хора, които изливат душата си пред теб. И хора, които карат твоята да пулсира – без докосване, без дума, без дъх. От самото присъствие на другия кожата ти настръхва.

Има хора, които имат влияние помежду си. Наречете го химия. Наречете ги сродни души. Наречете ги както пожелаете. Но има връзки между такива хора, които никога не се осъществяват и някъде в пространството е писано да се разминат.

ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК! ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ МАКСИМАЛНО ОТ НЕГО!

Когато срещнем сродна душа да не я заобикаляме, защото това може да не се повтори. Мотото на нашият блог е     „ТИ МОЖЕШ“, с което искаме да подскажем, че възможностите ни като хора са необятни. Да вярваме в себе си с всяка брънка от нашето тяло, разбира се най-вече със сърцето. Любовта е в основата на целия ни живот. Без нея се обезмисля смисъла на нашето съществуване, като висши същества, създадени от божествената същност на планетата земя.

Прави всичко със сърцето си 2

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.