ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ

“ИМА САМО ЕДНА ПРИЧИНА ЗА ЧОВЕШКИЯ ПРОВАЛ – И ТОВА Е ЛИПСАТА НA ВЯРА В СЕБЕ СИ.” УИЛЯМ ДЖЕЙМС

Мисли за живота 1

Мъдри мисли за живота  

Според една легенда Бог се явява пред всеки един от нас в различни форми. Съдбата ни дава знаци, които когато ги забележим, ни помагат да осъществим мечтите си. Всичко зависи от нашата реакция, която може да промени живота ни.

Във всеки от нас има място, където сме изцяло свързани с безпределната мъдрост на Вселената. Там са всички отговори на въпросите, които ще си зададем някога.

Мислите и думите ни постоянно оформят нашия свят и изживявания. Водени от стария си навик да мислят негативно, мнозина не разбират каква вреда си нанасят. Но никога положението не е безнадеждно, защото винаги можем да променим мисленето си. Когато се научим последователно да избираме положителните мисли, тогава старите негативни мисли изчезват.

Какво са връзките – малки пламъчета по пътя, които разкриват различни аспекти на твоята същност. Това, което ни се дава като опитност е да експериментираме и разкриваме специфичното на нашата любов, да откриваме какво е обич и какво не е.

Единственото, което си струва, е собственото ни все по-красиво и пълноценно изживяване, което привлича още и още огън у нас. А какво е секса? Ако любовта е торта, то сексът е черешката на тортата!

АКО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ, В КРАЙНА СМЕТКА МОЖЕ ДА СИ ОСТАНЕШ ТОЧНО С ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ !

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.