КУХНЯТА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА КРАСИВО И УДОБНО

Има мебели и мебели. Има мебели ИИКО и такива, които искат да приличат на ИИКО – Има кухни и кухни. Има кухни ИИКО и такива, които искат да приличат на ИИКО. Високото ниво на нашите мебели се дължи на младите и амбициозни дизайнери на нашата компания и квалифицирания производствен персонал. Мебелите произведени от ИИКО минават през сериозен качествен контрол, защото нашата философия е, че с времето името на фирмата произвела обзавеждането може да бъде забравено, но мебелите остават.

Както вече ви запознахме, дизайна и проектирането на мебелите на ИИКО се извършва от изключително амбициозни и много добре професионално подготвени млади хора. Момичетата и момчетата от дизайнерския състав на компанията работят с ентусиазъм и с удоволствие вършат тази работа. Процеса на изготвяне на проекта и взаимоотношенията с клиентите ги вдъхновява и за това може да им се има пълно доверие при техните професионални предложения.

Във ИИКО смятаме, че всички хора трябва да се чувстват щастливи и удовлетворени, както в собствената си къща, така и в офиса, където работят. По този повод искаме да представим на вашето внимание продължение на поредицата „Влез в реалността”, с проекти на кухни реализирани при конкретни клиенти. През над двадесет и осем годишното съществуване на компанията ИИКО сме произвели и монтирали при наши клиенти няколко хиляди кухни в страната и чужбина.

Кухнята е мястото, където семейството си приготвя храната, а в някои случаи и там се храни. Възможно е помещението да бъде в комбинация с хола. Кухнята е нещо като кабинет на жената. В това пространство тя трябва да се чувства уютно и удобно. Мебелите в кухнята трябва да са естетични и практични и за това е много важно при проектирането им да се следи, както за красивия дизайн, така и за тяхната лесна употреба. Например кухните изработени с лакови покрития са много по податливи на одраскване или повреждане при почистване от мебелите произведени от плоскости с меламинови покрития. При производството на мебели от особена важност са, както машинния парк, с който се разполага, така и квалификацията на отделните изпълнители.

В ИИКО има работници, които работят много години в компанията, и напълно са усвоили високите изисквания за качество. Те със своя авторитет увличат по младите и нови колеги и ги амбицират максимално да се стараят.

ПРЕДСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДНА КОЛЕКЦИЯ ОТ КУХНИ, ПЛОД НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА НАШИТЕ ДИЗАЙНЕРИ: ­­­

Кухни по поръчка 1

Кухни по поръчка от ИИКО

 

Кухни по поръчка 2

Кухни по поръчка – модерно обзавеждане

Кухни по поръчка 3

Кухни по поръчка за вашия дом

Кухни по поръчка 4

Кухни по поръчка с модерни цветове

Кухни по поръчка 5

Кухни по поръчка – елегантен стил

Кухни по поръчка 6

Кухни по поръчка за тесни помещения

Кухни по поръчка 7

Кухни по поръчка – доверете се на ИИКО

Кухни по поръчка 8

Кухни по поръчка по ваш вкус

Кухни по поръчка 9

Кухни по поръчка – идеи

Кухни по поръчка 10

Кухни по поръчка – свържете се с ИИКО

КУХНЯТА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА КРАСИВО И УДОБНО

ПРЕДСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДНА КОЛЕКЦИЯ ОТ КУХНИ, ПЛОД НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА НАШИТЕ ДИЗАЙНЕРИ:

Разгледайте категорията кухни по поръчка

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.