Фирма ИИКО е един от водещите производители на мебелно обзавеждане в България. Създадена през 1993 г. в София. Фирмата е специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на корпусна мебел за дома, хотела, офиса и обществените сгради. Изработваме обзавеждане за спални, детски стаи, холове, дневни, кухни, офиси, антрета и др.

Мебелно обзавеждане 1

Мебелно обзавеждане от ИИКО

Предлагаме на клиентите си продукти от масивно дърво, ПДЧ, МДФ с възможност за покритие с ПВЦ фолио.

Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Нашият затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Фирмата има много добра вътрешна организация и е изключително гъвкава и бърза при производството на нестандартни конструкции.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ КАТО СИ ПОРЪЧАТЕ МЕБЕЛИТЕ В ИИКО И НЕ ГИ КУПИТЕ ГОТОВИ?

За създаването на ефективна и балансирана обстановка са необходими задълбочени познания в множество области. Добро познаване на пазара за довършителни дейности, материали, осветителни тела, мебели, щори, килими, текстил и много други.

Естествено всеки може да се справи и без помощта на дизайнер. Това в повечето случаи води до допускането на множество грешки, загуба на време и пари. Подробният и качествен интериорен проект ни дава предварителна ясна представа как ще изглежда Вашия дом, офис или работно място. Това е много важно условие при избора на всеки конкретен продукт, било то подова настилка, осветително тяло или дори ваза.

С помощта на вашия дизайнер, от фирмата за мебели по поръчка, ще можете по-лесно да обясните на производството какво конкретно искате от него. Така по-лесно ще можете да реализирате Вашите желания и да изберете най-доброто и подходящо за пространството , което ще обзавеждате .

Какво представлява интериорния проект създаден с високо технологична компютърна система и апаратура?

Интериорният проект дефинира всички ваши желания за това как искате да изглежда пространство, което искате да обзаведете.

Това в общи линии включва:

– Разпределение и визуализация в 3 D формат

– Подробно описание и планове за извършването на различните довършителни дейности/преустройства, инсталации, подови  настилки, окачени тавани, мазилки, тапети/

– Основни насоки за цветови решения, мебели, аксесоари

Разбира се има и много други подробности, за които незапознатия човек изобщо не предполага.

За да навлезем по-дълбоко във философията на дизайна на IIKO DESIGN, като част от компанията ИИКО, е добре да си спомним известната мисъл, която гласи:

Ако искаш да покориш света тръгваш на запад, а ако искаш да покориш себе си отиваш на изток …!

По тази причина стигаме до учението Фенг Шуй, което идва от Китай.  Фенг Шуй е наука за определяне на най-доброто място спрямо потоците на Чи. Основната книга по темата е „Зангшу“. От там знаем че Фенг Шуй всъщност значи Вятър и Вода и идва от пасажа: “Чи язди вятъра и се разпръсва, като се съхранява когато срещне Вода”.

Идеята е, че виждаме всичко около нас все едно има огромна изливаща се енергия наречена Чи, имаща определени принципи на протичане и определяме как да поставим нещата около нас спрямо нея.

Разгледайте страницата ни за мебели по поръчка.

Така от IIKO DESIGN създаваме моделите на дизайнерските си решения, касаещи нашите клиент, като например: по долу ви представяме реално обзавеждане проектирано, изработено и монтирано от ИИКО:

Адрес на шоурумите: гр. София, ул. Перник 121 /ъгъла с булевард Стамболийски, близо до пазара Димитър Петков/ и кв. В. рампа, ул. професор Иван Георгов 14А /там където се намира и производствения сектор на компанията/. Национален телефон 0700 20 028, сайт www.iiko.bg   

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ КАТО СИ ПОРЪЧАТЕ МЕБЕЛИТЕ В ИИКО И НЕ ГИ КУПИТЕ ГОТОВИ?

Какво представлява интериорния проект създаден с високо технологична компютърна система и апаратура?

Мебелно обзавеждане 2

Мебелно обзавеждане за кухня

Мебелно обзавеждане 3

Мебелно обзавеждане за кухня и трапезария

Мебелно обзавеждане 4

Мебелно обзавеждане – качествени предложения 

Мебелно обзавеждане 5

Мебелно обзавеждане – идеи за дома

Мебелно обзавеждане 6

Мебелно обзавеждане – мебелна къща ИИКО 

Мебелно обзавеждане 7

Мебелно обзавеждане – изберете при нас 

Мебелно обзавеждане 8

Мебелно обзавеждане – стилни мебели 

Мебелно обзавеждане 9

Мебелно обзавеждане за вашия дом

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.