ОТКРОВЕНИЕТО НА ЕДНО ДЕТЕ

Като прочетохме какво е написала Жаклин Аролска – VII клас в ОУ „Екзарх Антим і“ град Пловдив, решихме, че си заслужава да замислим върху нейните думи.

Дом… Семейство… Обич… Какво са те? Домът…това е мястото, където човек се чувства сигурен. Това е мястото, където човек получава обич, топлина и закрила. Домът е мястото, където се намира семейството. А какво е семейството? Семейството са хората, които те обичат и подкрепят. Те са тези, които никога няма де те изоставят. Семейството ти дава опора дори и в най-трудните моменти. Домът и Семейството са най-ценни. А всъщност са безценни! Не могат да бъдат заменени от нищо и от никого. И въпреки, че не всички хора го осъзнават, човек е богат само тогава, когато има Дом и Семейство. Парите, алчността, охолството – тези неща погубват човек и той се забравя. Забравя близките си. Забравя дома си. Забравя, че има всичко, което му е необходимо и търси това, което му е ненужно. Дом. Моят дом! Семейство. Моето семейство! Обич! Нашата, единствена топлина – тя чува шепота на моите думи и се разтваря в любовта, с която ми отговарят мама и татко!

Какво бихме могли да добавим към казаното? Разбира се паралелно с казаното от Жаклин, домът трябва да бъде удобен и да предизвиква в обитателите му положително настроение. Та да се фокусираме доколкото е възможно в бъдещето на нашите домове. А за тази цел можем да се допитаме към дизайнерите на ИИКО.

ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙН ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ДИЗАЙНЕРИТЕ ОТ IIKO DESIGN

Това което предстои да се случи и да бъде създадено, ние наричаме бъдеще. Близко или далечно, то е загадка – няма нищо сигурно, само предположения и догадки. А бъдещето се създава от хора, които се осмеляват да поемат в различна посока, да са първи в това, което правят и да са различни като цяло. Разбира се бъдещето е онова, което предстои и на Жаклин.

Интериорният дизайн е сфера, която се променя динамично, всеки ден. Модерните днес стилове, цветове и текстури, утре вече са в миналото, заменени от нови. Но има дизайнери, които прескачат модерните „днес и утре“ елементи и създават интериори, които сякаш „идват от бъдещето“. Такива са дизайнерите от IIKO DESIGN

В откровен разговор дизайнерите от компанията споделят:

„Стремим се да разработим уникални детайли във всяка една част на интериорния проект. Индивидуално проектираните акценти и мебели, арт инсталации, аксесоари или продукти, могат да отговорят на съвременни тенденции за вкус. Чрез поредица от 3D визуализации оформяме душата на всеки проект, позволявайки на клиента да вникне във всеки един заложен детайл.

Нашият ентусиазъм и внимание към материалите и продуктите води до резултати с високо качество. Такива са очакванията на всеки клиент. Гордеем се с нашата способност да погледнем отвъд обичайното и да създадем уникална идея, която води до индивидуализиране на всеки проект. Разполагаме с голям набор от материали и мебелни механизми, което ни позволява да постигнем поставените високи цели.

Редом с решенията в областта на дизайна, важна част от проекта е създаването на конструктивна документация. Нивото на техническа компетенция на нашите сътрудници осигурява безпроблемно изпълнението на проектите, което от своя страна води до високо качество на обзавеждането и спестява много нерви на клиентите ни.

Гордеем се с всяка наша разработка. За нас няма голям или малък проект. Всеки клиент, независимо дали му изграждаме голям или малък обект, е важен.“

За потвърждение на казаното до тук предлагаме няколко примера на проектирано, произведено и монтирано при наши клиенти кухненско обзавеждане:

Постарали сме се да покажем, че в кухненското обзавеждане важна роля играят различните механизми. Предназначението на всяка кухня е домакинята бързо и лесно да може да си върши работата. За да може това да се осъществи, кухнята трябва да бъде оборудвана по такъв начин, че да има място за всичко и то да бъде лесно достъпно.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.