IIKO DESIGN СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

IIKO DESIGN е водещо студио за интериорен дизайн, което над 25 год. успешно реализира проекти, както в България, така и извън нея. С изключителният професионализъм, подход и усет към детайлите смело можем да твърдим, че студиото създава незабравими интериори. От идеята през проектирането и реализацията, екипът на IIKO DESIGN не прави компромис в качеството.

IIKO DESIGN заедно с IIKO THE CENTER, обединени под името МЕБЕЛНА КЪЩА ИИКО, работят в сферата на интериорния дизайн и обзавеждането – от проектирането до цялостното изпълнение на обекта.

Това, с което фирмата се налага на пазара е креативното мислене и творческия подход при създаването на всеки проект. Ако клиента пожелае важна част от проекта става и качественото му изпълнение.

Компанията IIKO е основана през 2003 г. с основни направления:  

  1. МЕБЕЛНА КЪЩА ИИКО – производство на нестандартни мебели с високо качество
  2. IIKO DESIGN – изготвяне на цялостни интериорни проекти.
  3. IIKO THE CENTER – доставка и продажба на мебелни материали и полуфабрикати

Клиентите имат различни изисквания и вкус, затова подхода към дизайна е индивидуален във всеки един проект. Стремежа е клиентите, да останат очаровани от нестандартните решения и доволни от качественото изпълнение на обзавеждането.

В  компанията се работи с висококачествени материали на доказали се в бранша производители. Опитния и амбициозен екип подхожда иновативно и професионално към всеки проект. Целта е да успее да спечели симпатиите и доверието на всеки клиент. За повече информация разгледайте сайта на компанията –www.iiko.bg .

Интериорният Дизайн като начин на живот

Всеки дом притежава своя уют и чар. Всеки дом е уникален. Всеки дом е мястото където човек се чувства в къщи. Интериорният дизайн, който предлагаме е съчетан от техники и изкуство за да пресъздадем тези толкова важни чувства. Интериорният дизайн за нас е начин на мислене, начин на живот. Доверете ни се!

Обзавеждане

Цялостното проектиране, производство и монтаж на мебелите е най-важният момент при реализирането на интериора. Доверете се на професионализмът на екипа на IIKO, доказал се през годините.

Интериорен Дизайн

Как да изглежда нашият дом, офис, заведение ? Как да конструираме и да подредим мебелите и осветителните тела в тях, съобразно нашите представи за красив и уютен дом и място за работа, в съответствие със съвременните тенденции за удобство и красота. Организиране на пространството, съчетаване на материали и цветове.

Какво означава понятието DESIGN?

съставям (план, скица и пр.), рисувам, скицирам (модел и пр.), изобразявам, замислям, възнамерявам, проектирам, предназначавам, определям, замисъл, намерение, идея, проект, умисъл, план, чертеж, дизайн, модел, образец, рисунка, конструкция, устройство, композиция, оформяване, строеж, проектен, разчетен.

Със използване на понятието DESIGN в името на компанията искаме да покажем към какво се стремят дизайнерите на IIKO DESIGN.

Всеки проект за дизайнерския състав е предизвикателство в истинският смисъл да думата. Погледнато най-отговорно всеки мебел има значение – както конструктивно, така и къде точно е поставен в комбинация с останалите. Факторите, които слагат печат върху визията са най-различни. Всяка дизайнерска разработка зависи изключително много от хората които са поръчали проекта, мястото където се намира (дали е в града или извън него), големината на помещенията и т. н.

Примерно показаните кухня и хол са разположени в относително по-просторни помещения, което дава възможност на дизайнерите да използват едни похвати при проектирането. Но ако помещенията са по-малки подхода ще бъде по-различен, както е показано в следващите примери.

Примерни проекти при по-големи помещения:

Примерни проекти при по-малки помещения: