IIKO DESIGN – ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯТ ДОМ ИЛИ ОФИС

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.

В един перфектен свят всички ние ще имаме прекрасни панорамни прозорци  с изглед към нашата лична  градина, но в реалния свят, особено в света на апартаментите това не е така. Съществуват много недостатъци, особено при новото строителство.

„Интериорен дизайн” – не е тайна, че за много хора това словосъчетание е доста сложно и непознато. То обаче се явява невероятно свързано с ежедневието на всеки от нас и буквално ни преследва навсякъде – било то на работа или у дома, в хотел или ваканционен комплекс, та дори в мола. Влизайки в един дом или друго закрито пространство то или ни харесва или не. Разбира се, всичко е въпрос на вкус, гледна точка, възприемане на околния свят. Но за да бъде по-уютно и възприето от повече хора като нещо красиво и хармонично е необходима намесата на професионалист. Именно тук се появява интериорният дизайнер. За мнозина тази професия остава далечна – едни хора, които подреждат едни мебели. В действителност става дума за експерти, които могат да улеснят ежедневието ни като направят помещенията в дома ни по-функционални.

Две са основните причини, поради които услугите на интериорния дизайнер не са популярни у нас. Първата е манталитетът на българина. Винаги той има ясна и точна визия коя мебел в какъв цвят я иска и къде точно трябва да бъде в помещението. Друг е въпросът, че като ги подбере веднага вижда грешките, които най-често трябва да преглътне, защото или не му се занимава, или трябва да даде доста пари, за да ги отстрани.

Другата причина е, че услугите на интериорният дизайнер е скъпа. По този въпрос може да се поспори, както се казва „за всеки пътник си има влак”. Не е задължително интериорният дизайнер да ни обзаведе дома „от А до Я”. Това може да стане стая по стая разположено във времето, докато постепенно набавим необходимите средства.

А ако намерим правилната компания, с която да работим, накрая като одарим чертата ще разберем, че обзавеждането ни е излязло даже по-евтино и във всички случаи по-хубаво и професионално, от подхода сами да се блъскаме и обикаляме магазините, купувайки някакви мебели, които във времето виждаме, че не са подходящи.

Разбира се под подходяща компания разбираме такава, която има възможности освен да ни начертае красиви картинки, да може да произведе мебелите и ги монтира на определените в проекта места. Освен това да може да проектира и свърже ВИК инсталациите, набави и монтира предвидените осветления.

Без никакво съмнение такава компания, на която можете да се доверите, е „ИИКО“ с подразделението IIKO DESIGN.

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.