В блога „Ти можеш“ на компанията IIKO създаваме пространство за иновации, креативност, дизайн и култура. Ние искаме да използваме подхода на дизайна и креативното мислене за създаването на нови умения у хората.

Целта на „IIKO“ е да смесва различните професионални общности, защото смятаме, че само тогава, когато представители на различни общности работят заедно, могат да се постигнат сериозни промени и развитие. За бъдещите проекти на „IIKO“ и за предизвикателството към клиентите отправяме нашите послания.

Не случайно компанията ИИКО означава „Информатика, инженеринг, комплексно обзавеждане“, което преведено на популярен език означава „На база на информационните технологии, използвайки възможностите за коопериране с водещи компании, да създадем перфектното обзавеждане за Вашият дом, офис или търговски обект на основата на иновативен дизайн.“

Дизайнът е една от най-мощните сили в нашия живот. Той е толкова вездесъщ, че от него зависи как ще се чувстваме и какво ще правим, понякога без даже да забелязваме. Когато се използва разумно, тази сила може да ни донесе удоволствие, възможности за избор, енергия за справяне с проблемите, почтеност и много повече. Но ако се злоупотребява с нея, последствията могат да бъдат смущаващи, дори опасни.

В компанията IIKO има много невидими ръце които се трудят за да може едно обзавеждане, създадено на основата на дизайнерски проект, да види бял свят. Процеса е сложен, дълъг и труден. Това го могат само компании, които сериозно са инвестирали, както в човешки капитал, така и в сгради, съоръжения и организация.

За да не загубим посоката от компанията IIKO винаги се стараем да сме близо до хората, като решаваме честно и професионално техните проблеми.

Представяме на Вашето внимание няколко реално създадени и изпълнени от нас проекти при наши клиенти:

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.