ХЕЙТЪТ СРЕЩУ БОРИСОВ. Да помислим за нашата къща, не за къщата в Барселона

Автор: Недялко Недялков

Мразете Борисов, приписвайте му къща и дете в Барселона, остров в Гърция, текстилна фабрика в Турция, хотели в Азия, имение в Лос Анджелис, но признайте, че при него България е спокойно и сравнително уредено място за живеене.

В което не треперите, когато жените и децата ви са сами на улицата.

В което не дебнат забрадки, чалми, камикадзета, спящи клетки и терористи.

В което не се прескачат бежанци и всякаква гмеж от Третия свят. Която да ви дърпа телефоните и портмонетата по тротоарите, или да задява хубавите момичета, като в Милано, Париж, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Кьолн, Берлин…

По воля Божия, но и заради добрия обществен ред България е обетована земя, която се опази от кървав публичен атентат. От мигрантска вълна. От хаос и безредици.

„Лошият“ Борисов е персонална превенция.

Един от любимите ви спортове е да го хейтите из мрежите и да бленувате времето, когато ще падне от власт. А после? Какво се случва, кой идва? Имате ли концепция, визия за отечеството, за общото ни бъдеще и общия ни дом?

Представете си само, че в момента премиер на България е Корнелия Нинова.

Дали някой по света ще я вземе на сериозно? Ще се превърне ли в жив мост между Ердоган, Тръмп, Меркел и Макрон? Ще успее ли да гарантира с авторитета си, че по границите ни ще е спокойно?

А може би Христо Иванов? Или генерал Атанас Атанасов? А Слави Трифонов или Мая Манолова

Румен Радев?

Е, него със сигурност ще го припознаят за важен фактор в Кремъл. Но дали това ще е полезно за натовска и прозападна България? Дали ще ни докара мир или обратното – напрежението ще ескалира? Внезапно – от съюзник и гарант, да не се превърнем в окупирана територия…

(И да не стане така, че изведнъж да се размечтаете за свободата на словото при „диктатора“ Борисов. Когато „великата демократка“ Десислава Радева, да речем, почне да спира телевизионни предавания, да сваля водещи и да забранява медии, защото са я заснели как си пазарува роклички с държавния ескорт на НСО…)

Истината се познава в сравнение.

Да помислим за нашата къща, не за „къщата в Барселона“.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.