Светът на интериорния дизайн е вълнуващ и много динамичен. Затова, когато се впуснем в търсене на професионалист от областта, който да създаде мечтания интериор, в главата ни се раждат редица въпроси, които може и леко да ни объркат.

Преди да започнем с първите стъпки за създаването на хармония в дома си, трябва да се доверим на нашата собствена интуиция. Ние хората сме склонни да забравяме, колко креативни можем да бъдем, а и всеки един от нас притежава свой собствен талант, който трябва да се впрегне и оползотвори по подходящия начин. Да си помислим, какво ни вдъхновява? Кое е това нещо, което ни кара да се чувстваме спокойни у дома си, как бихме могли да го постигнем?

Един интериорен проект се превръща в реалност стъпка по стъпка. Когато се стартира работа по нов интериорен проект, основният въпрос, който вълнува клиентите е как ще протече самият процес на работа и през какви стъпки се преминава. В света на един интериорен дизайнер търсенето на вдъхновяващи решения е неизменна част от ежедневието. Ето защо, дори по време за почивка, дизайнерското остава будно, като се откриват елементи, от които се раждат идеи за нови проекти.

Всяко жилище с компактни размери се нуждае преди всичко от практични интериорни решения, за да се превърне в уютен и функционален дом. Няма интериорен проект, който да не цели уникалност. Работейки в тази посока, можем да превърнем един апартамент в дом с уникален стил.

Всеки дом си има свой стил, но за да се постигне идеалният баланс между практичност и впечатляващ интериор е необходимо умело да се подбере съчетанието от аксесоари и мебели в дома. Понякога само с един, но правилно подбран аксесоар може да придадете повече изисканост на жилището, отколкото ако заложим на голям брой хаотично комбинирани дизайнерски предмети. Важно е всичко да е прецизно избрано и съобразено с цялостната интериорна визия.

Да превърнеш едно напълно празно жилище с голи стени в уютен дом е най-голямото предизвикателство за всеки интериорен дизайнер. Тези предизвикателства обаче са любими на нашите дизайнери, защото от тях се раждат истинските интериорни шедьоври.

ДИЗАЙНЕРСКИ КУХНИ

Компанията ИИКО изработва стилни кухни, съобразени с пространството във Вашия дом. Вашата кухня може да стане уникат с помощта на богатия ни каталог от възможни материали и цветове за изпълнението им. Качеството на използваните материали ни дава право да гарантираме за нашите артикули. Нашите разнообразни модели кухни могат да отговорят на високите изисквания на нашите клиенти

Нашите предложения за дизайнерски кухни са чудесен  пример за това. Всички варианти са просторни, функционални, красиви и дават възможност чрез вашия избор да изразите вашия персонален стил.

Кухните основно могат да са с преобладаващи тъмни или с преобладаващи светли цветове.

Тези от дизайнерските кухни в по-тъмни цветове са по-близо до класическия стил на обзавеждане. Запазената традиция носи сигурност и стабилност в “сърцето на дома”.

Преобладаващите нюанси са черно, сиво и тъмно дърво в топъл кафяв цвят. Мраморните плотове са обединително цветно за тъмните и светлите модели.

Благородният камък придава финес и лукс на изпълнението. Кухните в по-светли цветове носят повече жизнерадост и палаво настроение. При тях преобладават бяло, кремаво, светло дърво, разнообразени от някои по-пъстри акценти.

Което и предложение да изберете, то ще удовлетвори и най-взискателните клиенти с перфектното си изпълнение!

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.