Домът е най-уютното за нас място, към което винаги се стремим. Когато се приберем вкъщи, трябва да се чувстваме спокойни и защитени. Освен това трябва да харесваме дома си и да го намираме за красив, а не да се чудим как съседите ни са успели да подредят по-хубаво жилище от нашето.

За тази цел можем да си наемем интериорен дизайнер. Водеща задача в заданието за проектиране е повишаване качеството за живеене и атрактивността на жилището ни.

Проектното решение повишава комфорта в жилището по няколко начина.

На първо място, позволява отделянето на самостоятелна кухня с естествено осветление – нещо пренебрегвано в масовото жилищно строителство и напълно задължително при изискване за висок стандарт на обитаване.

На второ място, позволява реализирането на две независими бани към спалните, едната от които с островна вана – решение, традиционно асоциирано с комфорта на живеене в еднофамилна къща.

Функционално работещото, оптимално планово решение позволява подбраните висококачествени настилки, мебели и санитария да допълнят цялостното усещане за лукс.

Но как да създадем усещане за уют вкъщи?

Българската традиция повелява да строим не само за децата си, но и за поколения напред. Строителството се разгърна с пълна мощ през последните години и хиляди българи осъществяват мечтата на предците си за модерен, уютен и сигурен дом, който да завещаят на поколенията.

Високите технологии в съвременното строителство гарантират изключително качество, здравина и максимално ефективно използване на вътрешното пространство, което позволява модерен и същевременно функционален дизайн. Ергономични мебели създават уют и сигурност за добра релаксация в забързаното ежедневие.

Домът е най-уютното за нас място, към което винаги се стремим. Когато се приберем вкъщи, трябва да се чувстваме спокойни и защитени. Освен това трябва да харесваме дома си и да го намираме за красив, а не да се чудим как приятелите ни са успели да подредят по-хубаво жилище от нашето. Секси, приятно и различно трябва да е нашият дом, създаден не само като нашата крепост, но и да отразява самите нас.

В тази статия ще се занимаем с обзавеждане на дневната зона, запазвайки ви с визуалната връзка между дневната и кухнята.

В предложените проекти е осъществена функционална връзка с изградена самостоятелна кухня, която може да бъде придадена към дневната зона или да бъде напълно отделена.

Проектните решения повишават комфорта в жилището, като позволяват отделянето на самостоятелна кухня с подходящо осветление – нещо пренебрегвано в масовото жилищно строителство и напълно задължително при изискване за висок стандарт на обитаване. Функционално работещото, оптимално планово решение позволява подбраните висококачествени настилки и мебели да допълнят цялостното усещане за лукс.

От зараждането на цивилизацията човечеството се занимава със строителство, като правилата и каноните се усъвършенстват постоянно. Никога досега на строителния пазар не е имало такова разнообразие от архитектурни проекти и дизайнерски решения, както днес. С въвеждането на нови технологии расте „интелектуалното” ниво на зданието, в което иновациите успешно се обединяват с управлението на максимално бързата възвръщаемост на инвестициите.

В следващите страници ще ви представим няколко реално реализирани проекти на наши клиенти.

Разбира се за всеки конкретен случай искаме да ви препоръчаме да се обърнете към високо квалифицираните дизайнери от IIKO DESIGN, които могат да ви помогнат правилно да разпределите пространството във вашият дом и задоволите вашите желания за получаване на максимален уют и удобство.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.