С ПОМОЩТА НА „ИИКО” МОЖЕТЕ ДА ОБЗАВЕДЕТЕ ЖИЛИЩЕТО СИ КРАСИВО И УДОБНО

ОСНОВНИ ФАКТОРИ, С КОИТО СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ ПРИ ИЗРАБОТКАТА НА ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН:

Функции на жилището

Има значение дали това е постоянно жилище или вила, която се посещава само за почивка и отмора през почивните дни. При различните случаи избраният интериорен дизайн и обзавеждане, ще бъдат различни. За постоянното жилище е много важен балансът между удобство и практичност, а за вилата от особено значение са всички малки удобства предразполагащи към почивка и нестандартни развлечения.

Големина на семейството и начин на живот

Важно е да се знае колко души ще живеят в жилището, на каква възраст са, какви са интересите им, планират ли семейството да нараства, обичат ли гости и партита или предпочитат тихи и уединени занимания. Благодарение на подобна информация се създава проект при осъществяване на които да се чувствате удобно и спокойно.

Бюджетът, с който разполагате

Разполагаме с производствена база, в която изработваме мебели по поръчка. Работим и с най-добрите фирми за мебелни плоскости и мебелен обков в Европа. Цветовете и текстурите, между които можете да избирате при нас са изключително много. Затова можем да създадем и реализираме интериорен дизайн и обзавеждане на жилища, както с големи, така и с по-малки бюджети, без да правим компромис в качеството.

Отделната личност има изградена своя представа за собствено жилище – вид, площ, интериор, и т.н. Влияние оказва възрастта, упражняваната професия, социалното положение, стилът на живот, организацията на свободното време, психологическата характеристика на индивида и на семейството му, нуждите, възможностите, желанията, модата, и др.

Освен това различните нации, отделните култури на малцинствените групи в дадена държава, имат свои стойностни критерии. И още – хората от града и селото също по различен начин си представят собствения дом.

В крайна сметка решаваща роля изиграва семейството с възприемането на живота като цяло и окончателният избор се оформя от финансовите възможности.

С помощта на „ИИКО” можете да осъществите интериор, който да е  красив, удобен, който да пасва на вашия начин на живот. Нашият екип от професионалисти при създаване на интериорен проект за обзавеждане на Вашето жилище ще ви консултира по време на всеки етап от работния процес, което включва:

 – изработка на идеен проект и 3D визуализация

 – проектиране, производство и монтаж на обзавеждането

 – помощ при избор и закупуване на електро уреди от нашият електронен магазин

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШЕТО ДИЗАЙНЕРСКО  СТУДИО – София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ или се обадете на националният ни телефон  0700 20 028, за да обсъдим как ще изглежда вашият дом.

ОБЗАВЕЖДАНИЯ ОТ „ИИКО“ МОНТИРАНИ НА РЕАЛНИ КЛИЕНТИ:

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.