Декорирането на една стая в смели цветове, меки текстури и необичайни модели изисква много предвидливост, изобретателност и находчивост. Дизайнерите от IIKO DESIGN се справят с тази задача много добре. Основната философия, която те следват се гради на функционалност, елегантност и стил. В следващите разработки, с оригинален интериорен дизайн, откриваме, че настроението се създава с комбинация от стил, цветове и аксесоари. Темата във всяка част от дизайна се спазва последователно. Основните акценти се съдържат в палитрата от цветове и форми на мебелите.

КУХНЯ

Дървесния цвят е неизменна част от кухнята. Шкафовете са в този близък до природата цвят и са в унисон с меката приятна визия на сиво-бежовите оттенъци наоколо.

ХОЛ

Остъкление в хола оптически уголемява пространството в това, иначе, тясно и дълго помещение. Всеки елемент в стаята допълва този оригинален интериорен дизайн. Диванът е една от явните характеристики на пространството. Модернистична картина на стената създава интересен ефект в интериора.

СПАЛНЯ

Спалнята е малка и красиво декорирана с оригинален интериорен дизайн, който ще ви удиви със свежа комбинация от интересни мебели, декоративни детайли и смела цветова палитра. И тук, присъствието на дървесен цвят е неизменна част от интериора.

Стената зад леглото е едноцветна и тониране в бяло. Паралелните цветове на мебелите са бледо сиво и кремаво. Пода също е в дървесен нюанс. Дамаска от фин плат съчетан с старинния вид на спалнята допълва интериора.

Мащабът на цветовете блика от всеки кът на жилището. Предимство на този интериорен дизайн е преливането на материи и десени. Тази симбиоза придава изискана визия и неповторим стил в дома.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.