За да имаме щастливо семейство и се радваме на живота трябва да знаем точната рецепта как да го постигнем. По случайност ние я имаме и искаме да я споделим с вас. За това са нужни: Любов, Вярност, Приятелство, Прошка, Доверие, Надежда, Доброта, Уважение, Търпение и Смях на воля.

Разбира се трябва да знаем, че домът е островът, където се прибираме след натоварен ден. Място носещо ни утеха и мигове на релаксация, или поне така би следвало да бъде при нормални обстоятелства. В голяма степен, приятната атмосфера вкъщи зависи от обитателите, мислите и енергията, които те излъчват, интериора и обзавеждането.

Удачното изпълненият интериорния дизайн може да се превърне в сериозна причина, която да ни осигури по-спокоен живот у дома.

Ако интерпретираме думите на учителя Петър Дънов, че „Любовта не се предава с думи. Тя се предава с контакт.“ , веднага можем да заключим, че едно от най-важните помещения в нашият дом е спалнята, където се изгражда и укрепва любовта в семейството.

Всички, които твърдят, че платоническата любов в едно семейство може да бъде достатъчна дълбоко грешат. Секса и децата са едни от най-важните неща в една връзка между мъж и жена.

Сериозната, пълноценна връзка е плод единствено на ефикасна, създадена с много внимание и точни пропорции рецепта. Щипка приятелство, чаена лъжичка любов и секс на вкус са така необходимите и задължителни съставки, за да бъде специалитетът на заведението с превъзходни вкусови качества. С връзките не трябва да се правят компромиси особено с най-важните неща, благодарение, на които съществуват стабилни взаимоотношения между двама влюбени. Липсва ли една от главните съставки, липсва и цялостната магия и грандиозен успех на цялото. Така че връзка без секс си е немислима, нелогична и невъзможна.

В този ред на мисли чаровните дизайнерки на IIKO THE CENTER винаги знаят как моделират помещението кака, че то да създава условия за много здрава семейна връзка.

Доверете им се и няма да сгрешите!

Вариантите за перфектната спалня са много, но като се има предвид, че една трета от животът ни минава в сън, си струва да отделим особено внимание на самото легло. Леглото е центърът на всяка една спалня. Всички знаем, че когато наближи часът за сън, винаги можем да разчитаме на леглото за нужната ни почивка и презареждане за новия ден. Тук изниква и един доста важен въпрос – дали сме се постарали то да е достатъчно комфортно и удобно, за да ни даде нужната енергия и спокойствие през нощта?

Дали заради финансови причини, дали заради пренебрегване на това важно условие, често оставяме настрана този фактор и свикваме с леглото, без да се постараем да го приведем във вида, който ни е нужен за максимално удобство. Например неудобният матрак или прекалено твърдата възглавница могат да са причина за неспокоен сън и влошено възстановяване на организма. Липсата на здрав сън и качествена почивка, от своя страна, могат да доведат до системна преумора и трайни поражения, а след време и болестни състояния.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.