Превърнете спалнята си в най-уютното място в дома. Спалнята трябва да е сбор от красота, стил, функционалност  и удобство, за да можете да се радвате на дълбок и пълноценен сън. Целта е всеки път когато прекрачвате прагът ѝ да изпитвате радост и наслада от вида, който сами сте постигнали.

Приглушеното осветление ще придаде мистичен уют в спалнята ви. Светлина в топлата гама ще ви предразположи да се отпуснете и настроите на вълна пълноценен сън. Дори и да имате навика да четете книга преди сън ще имате възможност да контролирате силата на светлината за тази цел, но също така можете да използвате настолна лампа с по-силна светлина.

Забравете за силните и агресивни цветове като червено, цикламено, електриково зелено или наситено оранжево. Вместо тях заложете на пастелната гама, която ще предразполага за пълноценен отдих. Можете да сложите малък детайл в по-ярък цвят за контраст, но като цяло залагайте на постигането на хармония. В случай, че сте почитатели на силните цветове, то поне ги изберете в по-меката гама. Водещото в този случай е личното ви предпочитание! По отношение на цвета на стените избягвайте тапети с твърде много различни цветове

Снимка на любим човек или предмет, който ви носи радост и успокоение. Спалнята е интимно място което само вие двамата с партньора ви споделяте заедно. Превърнете това място в нещо лично и персонално. Вземете решенията относно детайлите и промените заедно, защото това ще подобри близостта помежду ви. Пробвайте спалнята да не е подчинена на цялостната визия на дома ви. По този начин ще постигнете онази уникалност от която се нуждаете и двамата.

Благодарение на всички тези малки детайли ще  можете да постигнете повече от отлични резултати във вашата спалня. Сега е време да запретнете ръкави и превърнете идеите в реалност…

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.