КАК СЕ ОТНАСЯМЕ КЪМ ЖЕНИТЕ В ИИКО

Една жена казва: „не мога да разбера толкова ли е трудно мъжете да запомнят няколко неща: – Дебела ли съм? – Не! – Как ми стои новата рокля? – Супер! – Вкусно ли съм сготвила? – Отлично! – Коя е по-красива – Моника Белучи или аз? – Ти, разбира се! Ми не е ядрена физика, да му се не види!!!“

Жената e носител на красотата и нежността – такава е нейната предопределеност и тя има за задача да запази хармонията на семейството.

Превъплъщенията и са многолики и единни в своята същност- силна и слаба, даряваща радост, прощаваща и съгрешаваща, възкресяваща или създаваща света. Най-значимото призвание на жената е майчинството. То дава продължаването на живота.  Дългът и отговорността на жената пред детето я правят съзидател на нов човек и нов свят.

Една жена да стане майка е най-великото нещо на света!

Самосъзнанието на бебето възниква, още докато е сред околоплодните води в утробата на майката. Щом се развият сетивата му, то възприема и реагира на смътните звуци, усещания, гледки, вкусове и миризми в тялото й. Възприемането на света преминава през тялото на майката и стига до нероденото дете. То с лекота се научава да свързва преживяванията си с чувствата и емоциите, да осъзнава своето удоволствие и неудоволствие. През деветте месеца, докато бебето е свързано с нея, то постоянно черпи от нейната база данни за света. Научава се да свързва сетивните импулси с определени усещания и разпознава полезните и вредните. Ясно е, че изучаването на живота започва още преди раждането.

Нашият свят е сложен и динамичен. Във всеки един момент можем да попаднем в ситуации и обстоятелства, които пораждат големи надежди или огромно отчаяние. На тази планета има райони, където творчеството, изобилието и духовността разцъфтяват и други, където преобладават бедността, насилието и страданието.

Каквото и да е положението, можем да сме сигурни, че всички надежди за бъдещето зависят от това как отглеждаме децата си. Наследили сме всичко, което знаем, от онези, които са живели преди нас, и можем да избираме какво да предадем на следващото поколение.

Ако несъзнателно прехвърлим на децата си конфликтите и погрешните схващания, които сме наследили, ще пропуснем възможността да променим света. От друга страна, ако отворим съзнанието си към състраданието, единството и любовта, можем наистина да осъществим тази промяна. Тогава нашите деца ще се възприемат като прекрасните духовни създания, които всъщност са.

СПАЛНИТЕ НА ИИКО И СЕКСУАЛНОСТТА

Как смятате: Кои хора са най-успешни, най-интересни, най-харесвани? Кои хора умеят да продават и имат завладяващо присъствие? Дали красотата е определяща в тези случаи или има нещо по-въздействащо от нея? Разбира се красотата, интелектът, лидерските умения и други подобни, ни помагат да бъдем успешни и харесвани, но това далеч не определя всичко.  Всички сме виждали как не най-красивите жени печелят сърцата на необикновените мъже.

Никога не трябва да се пренебрегват удобствата на спалнята, за което можем да се погрижим ние от компания „ИИКО“.

Именно сексуалността е онази вълшебна съставка, без която трудно бихме могли да се отличим от тълпата. Силната сексуалност привлича като магнит и е в състояние да ни отвори всички врати на света. Тя ни помага не само да бъдем по-привлекателни, но и по-успешни. Не случайно съществуват фрази като „сексът продава“. Има хора, които демонстрират сексуалност без да я чувстват, чрез предизвикателни дрехи, поведение, погледи, но това не е истинска сексуалност, а просто симулация, която няма силата да привлича. Не сравнявайте вашия сексуален живот и опит с нечий друг. За хубавия секс е необходимо да усетим партньора си на едно друго ниво. Независимо дали се намирате в сериозни взаимоотношения или в неангажирана връзка.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.