Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – спазване на мерките за безопасност

Ето как продължава ежедневната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19:

Към настоящия момент ежедневната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 продължава нормално, няма болни служители и се спазват всички възможни мерки за дезинфекция.

Безопасността на всички е основен приоритет в ежедневната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19, но това не означава, че спираме да проектираме и да мечтаем заедно с вас. Прецизната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 продължава при строги мерки, продиктувани от желанието ни да сме отговорни към здравето на екипа и на клиентите, към бъдещето на служителите и към поетите ангажименти.

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията 1

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията продължава при строги мерки!

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – уникални дизайни със собствен стил и характер

Основният фокус в продължаващата работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 си остава създаване на уникален дизайн със собствен стил и характер. Подходът ни към всеки проект е индивидуален и е резултат от внимателен анализ на характерните особености на пространствата и специфичните изисквания на клиента. Студиото разработва проекти основно в съвременен стил. В зависимост от конкретните изисквания използваме и препратки към други стилове – ретро, класика, скандинавски стил.

Качественото функционално решение е основата, върху която стъпва изграждането на обемно-пространствения дизайн при всеки наш проект. Ефективната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 продължава при влагане на смисъл и логика във всяко решение, елемент и детайл.

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията 2

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията – предложение

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – бюджети за изпълнение на отделните проекти

Друг важен фактор, който се съобразява при продължаващата работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19, е бюджетът за изпълнение. Изпълнението на проект с индивидуален характер и визия изисква повече средства спрямо стандартното обзавеждане, като размерът на бюджета може да варира драстично, в зависимост от класа на заложените материали, детайлността и сложността на интериорните елементи.

Можем да добавим, че модерната фабрика на ИИКО ще произведе проекта с перфектно качество и монтажници с многогодишен опит ще го монтират във Вашето жилище или офис. От това, което ще получите, ще разберете, че ние не произвеждаме картинки, а реални мебели и обзавеждане.

Доверете се на прецизната работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19. Разгледайте и нашата страница за мебели по поръчка.

Полезни връзки:

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – спазване на мерките за безопасност

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – уникални дизайни със собствен стил и характер

Работа на IIKO DESIGN по време на пандемията от COVID-19 – бюджети за изпълнение на отделните проекти

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.