РАБОТА НА IIKO DESIGN ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19

Ето как продължаваме да проектираме и да мечтаем заедно с вас:

Към настоящия момент IIKO DESIGN функционира нормално, няма болни служители и спазва всички възможни мерки за дезинфекция, с цел предотвратяването на разпространение на COVID-19.

Безопасността на всички е основен приоритет на студиото, но това не означава, че спираме да проектираме и да мечтаем заедно с вас. Работният процес в интериорното студио продължава при строги мерки, продиктувани от желанието ни да сме отговорни към здравето на екипа и на клиентите, към бъдещето на служителите и към поетите ангажименти.

Основният фокус на студиото е да създава уникален дизайн със собствен стил и характер. Подходът ни към всеки проект е индивидуален и всяка наша концепция е резултат от внимателен анализ на характерните особености на пространствата и специфичните изисквания на клиента. Студиото разработва проекти основно в съвременен стил. В зависимост от конкретните изисквания, в различни случаи използваме и препратки към други стилове – ретро, класика, скандинавски стил – като стремежът ни винаги е да правим не буквален, а съвременен прочит на тези стилове, пречупен през призмата на нашето виждане.

Една от основните ни цели при разработването на интериорни проекти е създаването на функционални пространства и интериорни елементи, отговарящи на изискванията и начина на обитаване на клиента.

Качественото функционално решение е основата, върху която стъпва изграждането на обемно-пространствения дизайн при всеки наш проект. Влагаме смисъл и логика във всяко решение, елемент и детайл.

Друг важен фактор, с който се съобразяваме при разработването на вътрешен дизайн, е бюджетът за изпълнение. Изпълнението на проект с индивидуален характер и визия изисква повече средства спрямо стандартното обзавеждане, като размерът на бюджета може да варира драстично, в зависимост от класа на заложените материали, детайлността и сложността на интериорните елементи.

За качеството на крайния продукт определящо значение има отчитането на всички дадености и синтезът между тях. В нашата работа се стремим да съобразим проектното решение с всички изисквания, предпоставки и особености. Това е начинът да създаваме интериорен дизайн, отговарящ не само на професионалните критерии за висок стандарт, но и на очакванията на клиента.

Към всичко това можем да добавим, че модерната фабрика на ИИКО ще произведе проекта с перфектно качество и монтажници с много годишен опит ще го монтират във Вашето жилище или офис. От това, което ще получите ще разберете, че ние не произвеждаме картинки , а реални мебели и обзавеждане.

Разгледайте и нашата страница за мебели по поръчка.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.