Сърцето знае истината за нас самите. То ни говори на къде да тръгнем и какво да направим. Нужно е само да се научим да го разбираме.

Жената е богиня, която изплува от собствените си дълбини. Тя честно е изследвала своя мрак и се научила да празнува светлината си. Тя е в състояние да се влюби в прекрасните възможности в себе си. Тя знае за магията и мистериозните места в себе си. Най-свещените места, които могат да подхранват душата й и да я направят цялостна. Тя излъчва светлина. Тя е магнетична. Тя влиза в стаята и мъжете усещат присъствието й. Тя носи едновременно сила и мекота в себе си.

Тя има мощна енергия, която не е зависима от физическия й облик. Тя има тяло, което обожава и това се вижда от начина, както живее и се движи в него. Тя таи красота, светлина и любов. Тя е майка на всички деца. Тя се носи в живота с безметежна благодат. Тя може да лекува с поглед или с едно докосване на ръката. Тя е яростно чувствена и безстрашно еротична като начин да сподели с друг с докосване божественото. Тя е състрадание и мъдрост.

Тя е търсач на истината и е ангажирана в нещо по-голямо, от нея. Тя знае, че целта й в живота е да се стигне на високо и управлява с любов. Тя е влюбена в любовта. Тя знае, че радостта е нейната съдба и като я прегърне и споделите с другите, изцелява рани.

Тя се приема такава каквато е. Тя може да приеме другите, такива каквито са. Тя е в състояние да прощава грешките си и да не се чувства застрашена от другите дори когато я атакуват. Тя може да помоли за помощ, когато има нужда, или да помогне, когато я помолят. Тя зачита границите, нейните и на другите. Тя може да види Бога в чуждите очи. Тя може да види Бога и в собствените си очи. Тя може да види Бог във всяка житейска ситуация. Такава е всяка жена, която поема отговорността за всичко, което създава в живота си. Тя е напълно подкрепяща и даваща. Тя е богиня.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.