С УЧАСТИЕ НА ДИЗАЙНЕРИ ОТ IIKO DESIGN СПАЛНЯТА ВИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДНО УЮТНО И ЕРОТИЧНОТО МЯСТО

Много е важно, когато стигнете до обзавеждането на спалнята, да дадете воля на всичките си фантазии. Ако искате да превърнете тази стая в най-еротичното кътче от цялата къща, в никакъв случай не трябва да я отрупвате със семейни снимки. Подобни фотографии нямат място там! 

Виж, фототапетите със секс символи от известни филми, които възбуждат еротичното въображение, определено ще стоят много добре в семейното ви ложе. Лекомислените картинки в стил Пин-ъп също допринасят много за интимната обстановка.

Предлагаме ви няколко идеи на дизайнерите от IIKO DESIGN, с които ще превърнете спалнята си в интимно място, което предразполага към ласки и секс:

Дизайнерите твърдят, че сините тонове в интериора на спалнята успокояват, отпускат и свалят напрежението след натоварения работен ден. Въпреки схващането, че синьото е студен цвят, специалистите по обзавеждане смятат, че той засилва взаимния интерес. Затова и светлосините и сини оттенъци са най-приемливи, когато става въпрос за създаване на еротична атмосфера.

Правилното осветление в спалнята е гаранция за уютна атмосфера. 

Най-добрият вариант е мекото дифузно осветление, което ще освети най-уютните ъгли, ще скрие недостатъците в стаята и ще подчертае достойнствата ви. Дизайнерите съветват да използвате комплексно осветление от няколко източника.

За да създадете благоприятна интимна обстановка в спалнята, трябва да обърнете внимание и на дизайна на таблата на леглото. Според Фънк Шуй, формата на мебелите в спалнята трябва да е заоблена и мека.

Ако таблата на леглото е с окръглени форми, енергията Чи ще циркулира плавно из цялото помещение.

Спално бельо 

Сексуалното въображение се възбужда не само от червения цвят, но и от качеството на спалното бельо. Меките копринени чаршафи, естествената кожа и велурът създават приятни усещания, които засилват желанието за секс.

Приятните на допир материи могат да се използват и при тапицерията на мебелите, килимите и  завесите.

Балдахинът винаги се използва като средство за създаване на интимна атмосфера. Той засилва състоянието на уединение и покой. Балдахинът напомня на своя исторически прототип – будоар, който е създаден за сексуални утехи. Той препраща и към източните спални от приказките в „1001 нощ“.

Ярки червени предмети в помещението – това винаги е секси, а огледалото като табла, въпреки учението Фън Шуй, според дизайнерите, засилва чувствеността и сексуалността. Огледалото над главата е една възможност да погледнете на партньора си по нов начин.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.