ПО СЛЕДИТЕ НА СТИЛНАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ В ДИЗАЙНА

IIKO DESIGN е една от малкото компании на пазара, която съчетава в себе си интериорният проект, вноса на материали, същинското производство и монтаж, както на мебелите, така и изпълнението на цялостният интериорен проект. Така успяваме да реализираме всички заложени идеи, съобразявайки се с личните предпочитания. Когато авторът на идейния проект контролира изпълнението на всеки етап, той съобразява и предвижда детайли, които за външен изпълнител могат да останат незабелязани.

Всяко жилище си има свои особености. Изчистено или натруфено, малко или голямо, правоъгълно или с криви стени, високо или ниско, просторно или тясно, това е нашето жилище. И разбира се не е важно то да се харесва от всички. Важното е какво мислим ние и как се чувстваме в него.

Точно тука е силата на добрият дизайнер проектирайки за нас, да успее да ни убеди, че с реализацията на проекта ще бъдем удовлетворени от това, което ще представлява нашият бъдещ дом.

Акценти в интериора на дневната

Малко хора си падат по точното копиране и заимстване на идеите, впечатлили ги в дома на съседа. Всеки се стреми да наложи своя почерк върху интериорната картина, която сътворява в новото или при ремонтиране на настоящото си жилище. Съвсем логично е да бъде така. Представете си колко скучно би било, ако всички живеехме в съвсем еднакви домове, както беше в социализма.

Когато някой иска да направи своето жилище по-различно от всички срещани варианти и тръгне по следите на така търсената индивидуалност в интериора, съвсем логично е да стигне до необходимостта от помощта на професионалисти, каквито безспорно са дизайнерите на IIKO DESIGN.

Нашия дом се превръща в едно модерно място, където може да бъде споделено приятно прекарване с приятели и роднини. Затова проектирайки вашето жилище, ние можем да ви предоставим удоволствието да прекарвате времето си в наистина комфортна и уютна атмосфера.

За да се чувствате като у дома си, независимо от това дали вашето жилище е с голяма или малка квадратура, дизайнерите на  IIKO DESIGN ще ви предложат практично обзавеждане което да допринася усещане за солидност и сигурност чрез комбинация от професионален дизайн и мебели от материали с високо качество и правилно подбрани цветове. От една страна, топли, гостоприемни нюанси на естествени материали, който контрастират между матови и гланцови повърхности, а от друга страна между цветове на различни текстури. Естествено и изкуствено, реално и виртуално, традиция и новаторство, днес ние сме изправени пред три основни тенденции: Природа и традиция, моден стил и технология и елегантност.