ПИСАТЕЛЯТ ХРИСТО СТОЯНОВ ИЗБУХНА: НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА ТОВА НЕЩО НИНОВА ДА НЕ СЕ САМОЗАДОВОЛЯВА ОТ ТРИБУНАТА – ПАРЛАМЕНТЪТ НЕ Е ОНАНАРИУМ, НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО СРЕЩУ ПАНДЕМИЯТА

Автор: ПИК

КОЛАЖ – ИИКО

Писателят Христо Стоянов изригна срещу лидерката на левицата Корнелия Нинова, която държа дълги речи от парламентарната трибуна днес, когато решенията трябва да се вземат бързо и навременно, за да не се превърнем в Италия, както предупреди по-рано днес и главният прокурор Иван Гешев.

„Няма ли кой да каже на това нещо Нинова, че минута самозадоволен инстинкт за себе изява на трибуната е един заразен сега, двама мъртви утре….Запомнете, парламентът на Република България не е онанариум, не губете време, човешкият живот е по-скъп от всяка хвърлена в пространството ваша дума…Защото сега губите времето на Господ, който, чрез един бързо приет закон съкращава времето на пандемията….Толкоз“, написа Христо Стоянов във Фейсбук.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.