Малък или голям домът ни има нужда от правилна организация така , че не само да е удобен, но и да бъде приятен като визия. Интериорните дизайнери не случайно се обучават години наред по отношение на това как да се справят с всяко предизвикателство. Мебелировката е тази, която ако не е подбрана правилно не би създала уюта, от който жилището ни има нужда.

Не подминавайте сайта на ИИКО. Там сред джунглата от мебелни конструкции можете да се ориентирате за Вашите предпочитания. От примерните цени на мебелите с фиксирани размери можете да разберете приблизително колко би Ви струвало Вашето обзавеждане.

Предимствата на всяка една мебел се състоят в нейната практичност. Именно в това се крие една от основните причини да не се насочите към мебели, които са готови. Във всяко едно помещение има специфичност. При индивидуалното проектиране може да се постигне разкош и лукс без скъпи и вносни мебели.

С помощта на опитните дизайнери на ИИКО можете да направите правилен подбор на обзавеждане, което ще играе голяма роля за това как ще изглежда и какво усещане ще предизвиква обстановката. Имайте предвид, че мебелите могат да обърнат представите Ви за дизайн ако са подходящо конструирани и съчетани.

В цялостната визия на дома влизат всички съставни елементи, като декорация, цветове на стените и дори осветлението. Затова по никакъв начин не бива да се отнасяте безотговорно. Отделете малко повече време и насочете вниманието си към параметрите и детайлите, които биха били особено показателни за Вашият интериор.

Конкретно си определете методика и стил на обзавеждане. По този начин ще имате по- ясна представа за това как и къде да поставите например дивана, холната масичка или дори декоративната ваза.

Не е нужно да изпълвате всяко свободно пространство с различни полици или пък шкафове, с това рискувате да претрупате прекалено и да направите грешки, които доста хора допускат.

Мебелите, каквито и да са, имат конкретно предназначение. Това е критерият, по който трябва да ги избирате. Те носят с присъствието си удобство и комфорт. Така, че конкретизирайте своите виждания и подберете тези от сайта на ИИКО, които наистина да отговарят на личните Ви изисквания.

Ако трябва влезте в ролята на илюзионисти и се възползвайте от цветовете и формите на всяка мебел. Те могат да накарат помещението да изглежда по-просторно или пък по-тясно. Светлината в случая играе огромна роля. Винаги използвайте максимално естествената и ако тя е не достатъчна обърнете внимание на това какъв вид осветяване ще сложите на тавана или пък стените. Те също трябва да са съобразени стилово и да изглеждат като част от общият интериорен дизайн.

Консултантите и проектантите на ИИКО могат да Ви дадат безплатни съвети и да улеснят избора Ви, като разбира се, се съобразят с основната идея която имате.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.