Когато вятърът танцува с вятърните чанове, окачени отвън на прозореца на спалнята ви, вие се усмихвате с разбиране – вие сте в хармония с положителните сили на земята.  /Фън Шуй/

Това е хармонията, която искаме да създадем във вашия дом, офис, хотел, ресторант, обществено заведение или изобщо средата, където вие ще пребивавате.
С такава цел създадохме компанията ИИКО. Това са стремежите ни, това са посланията, които изпращаме към нашите клиенти.

Ние предлагаме цялостни интериорни решения, мебели за кухни, спални, детски стаи, холове, антрета и офиси. При изпълнението на проектите се използват различни материали като: екзотични дървесини, технически камък, МДФ, ПДЧ, алуминий, стъкло и др. Предлагаме също така и широка гама от мивки и смесители, електроуреди – фурни, котлони, аспиратори, миялни, перални, хладилници, микровълнови фурни.

Ние от ИИКО създаваме перфектната комбинация от интелигентно обзавеждане, функционалност и дизайн. С тази заявка разработваме и произвеждаме голямо разнообразие от корпусни мебели.

От мебели за кухня, детски стаи, всекидневни, спални, антрета, офис обзавеждане и т.н., защото добрите мебели изискват добри решения – за жилище, работа и живот.

Всеки ден нашите служители са изправени пред предизвикателството да развиват иновативни решения за мебелни конструкции.

Главната задача, която изпълняват професионалните дизайнери от IIKO DESIGN е осъществяването на разработка на интериора на помещението, което задължително да съответства на индивидуалността на човека, който живее там и да съответства на  навиците и начина на му живот.

Всеки един  дизайнер търси правилната комбинация и съчетаване на основната линия на обзавеждането с детайлите от цялостния интериор. Както при обзавеждане на спалня е нужно да се обмисли добре къде да бъде леглото, така и в кухнята и всички останали помещения е желателно да се подбират мебели, които да се поставят на правилните места. Например да вземем дизайна на спалня:

Както е видно от дадения пример за спалня предназначена за фирмата „AFRIKA TRADE“, помещението е доста специфично и в случая фантазията и професионализма на дизайнера са от изключителна важност. Както коментирахме по-горе, тук вида и разположението на мебелите е основно при създаване на проекта.

По време на проектирането обикновено се създават различни варианти на проекта. В случая дизайнера е предложил и втори вариант на гардеробната част и аксесоарите в помещението.

В заключение можем да кажем, че най-важните неща са бюджетът и вкусът на клиента. В IIKO DESIGN се стараем максимално да погледнем проекта през неговите очи, защото е много лесно да наложим вкуса си, но все пак това жилище няма да бъде обитавано от дизайнерите на компанията.

Разбира се в процеса на проектирането може да се наложи да насочим клиента в правилната насока, ако видим, че нещата, които му допадат, не са подходящи за интериора или не си подхождат като цветове или материали, но никога не налагаме мнението си.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.