НЕПРЕКЪСНАТО ВИ БАЛАМОСВАТ С КАРТИНКИ, КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЛОЖИТЕ В КЪЩИ

НИЕ ОТ ИИКО ВИ ПОКАЗВАМЕ РЕАЛНИ НЕЩА, КОИТО СА ПРОИЗВЕДЕНИ И МОНТИРАНИ ПРИ НАШИ КЛИЕНТИ

 

ЗА УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН СЕ ДОВЕРЕТЕ НА ЕКСПЕРТИТЕ ОТ IIKO DESIGN

Често хората, на които им предстои ремонт се питат наистина ли им трябва интериорен дизайнер и защо е нужно да харчат излишни средства за подобна услуга. Съвременния човек се научи да цени правилното и красивото.

Еднотипно изглеждащите домове останаха в миналото. Днес водени от модерното и индивидуално излъчване, все повече искаме да обитаваме уникални и изпълнени с живот пространства.

Дори не конкретизираме дали това е дома, работното място или почивната база, в която обичаме да релаксираме. Идеята на използването на такива услуги е наистина да успеем да накараме сетивата си да бъдат атакувани по най-атрактивния начин.

Проектирането на интериора е свързано с много важни за оптималната и цялостна визия на едно пространство.

Една празна стая на пръв поглед е особено невзрачна. Оформянето на зони, проектирането им и елегантното запълване с мебели и цветове ще ни накара определено да се замислим за необходимостта от услугите на интериорен дизайн.

Цялостната подредба по отношение на функционалност и детайлно избиране на всеки един елемент, съобразно с архитектурата, осветеността и подбора на цветове дава изключително голямо отражение.

За да се постигне тази завършеност е нужен професионален подход. Такъв, който има умения да използва архитектурните дадености на пространството и да ги съчетае с творческите си умения. Затова имаме нужда от интериорен дизайнер, който да ни посъветва и в същото време да се съобрази с личното ни виждане и желание.

Композирането на мебелите е друга важна и особено характерна част от интериорния дизайн. Основна грешка, която правят много новодомци е да пълнят пространството с така наречените „нужни“ мебели. Когато елиминираме поне една такава мебел и използваме компактна друга, която съчетава няколко функции ще направим дома си по-просторен и уникален. Прекаляването с мебели е вредно. Това е начин да се задуши интериора с излишно присъствие.

Винаги интериорните дизайнери съветват да избираме такива мебели, които да бъдат полезни и използваеми. Да ги използваме като декор е повече от недопустимо и затова е желателно да се вслушаме в техните практични съвети.

Усещането за уюта и приятна среда е водещ мотив, с който интериорния дизайнер проектира и композира дадено пространство. Освен с позициониране и избор на конкретни размери и цветове съществена роля играят и материалите. Тематиката на проекта е тази, която пък от своя страна дава стила и уникалността на подходящите материали. Как ще се чувстваме в едно пространство зависи изцяло от това каква е средата, която ни заобикаля.

 

 

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.