РАДЕВ ИСКАЛ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ВРЪЗКАТА „ПРЕМИЕР – ПРОКУРОР“. А НИЕ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВРЪЗКИТЕ „ПРЕЗИДЕНТ – РЕШЕТНИКОВ“, „ПРЕЗИДЕНТ – ГРИПЕН“, „ПРЕЗИДЕНТ – ЖЕНА КОМАНДИР НА ГРАЖДАНСКИ ПОЛЕТИ“…

Автор: Недялко НЕДЯЛКОВ

Румен Радев продължава да поставя рекорди по наглост в градация.

Днес обяснил: „ДАНС са ме подслушвали незаконно със знанието на премиера. Защо Гешев вижда корупцията навсякъде другаде, но не и в Министерски съвет? Да се разследва връзката премиер – прокурор.“

А аз искам да се разследват връзките „президент – командващ ВВС“, „президент – Николай Малинов“, „президент – Леонид Решетников“, „президент – КГБ“, „президент – руски президент“. И най-вече „президент – Грипен“. Смятам, че не само на мен ми е интересно.

Сещам се и за една друга връзка: „президент – жена командир на граждански полети“. За тази връзка – скоро.

Колкото до това, че Гешев не се интересувал от корупцията в МС…Ами именно Гешев преди месец арестува посред бял ден действащ министър от кабинета на Бойко Борисов. Какво по-голямо опровержение на безобразните лъжи на Румен Радев?

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.