МОДЕРЕН И УЮТЕН ДОМ

Студиото за интериорен дизайн IIKO DESIGN може да превърне вашето усещане за визия в реалност. На база на което ще получите един модерен и уютен дом – стилен, изискан и елегантен. Обикновено дизайнерите на компанията запазват всички елементи, необходими за комфортното настаняване на семейството, като към тях добавят перфектно подбрани дизайнерски мебели, които със забележително майсторското се вписват и напасват в помещенията.

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ВСЕКИДНЕВНА

Интериорът на всекидневните стаи е важна част от цялостното обзавеждане на всеки дом. Това е едно от местата за релакс след дълъг и напрегнат ден, за разпускане със семейство и приятели. Затова обикновено се полагат максимално усилия да може стаята да изглежда красиво и удобно за всички. За съжаление в повечето случаи пространството е по-малко от нужното и желаното. Но с вкус и въображение може да се постигне много.

Всекидневната трябва да посреща своите обитатели, като създава чувство за хармония и радост, изпълващи душите им. Всеки детайл трябва да е внимателно премислен, за да придобие крайната си форма.

ДА РАЗГЛЕДАМЕ ЕДИН ВЕЧЕ ОСЪЩЕСТВЕН ПРОЕКТ НА СЕМЕЙСТВО БИСЕР И МАРИАНА МАНОЛОВИ

Проект на IIKO DESIGN

Идеята за тази всекидневна беше да създадем едно удобно и комфортно пространство обединяващо в себе си кухня, трапезария и кът за релакс и четене.

Желанието на клиента бе да сътворим един модерен и изчистен дизайн, който да запазва в себе си топлотата на домашен уют. Разделихме помещението на отделени кътове, като по този начин му даваме повече функционалност.

Нестандартната форма на пространството наложи по-нестандартно разпределение на пространството. Избраният стил трябваше да участва, като част от един пълен вътрешен дизайн на апартамента.

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който да съчетава комфорт и функционалност. Тъй като холът е разположен близо до прозорците, съответно до източника на естествена светлина, ни даде възможност да използваме топли цветове на мебелите с цвят на естествено дърво. Това създаде усещането за неподправен домашен уют. Един от артистичните елементи в апартамента е вградената библиотека.

Постарахме се обзавеждането да създаде функционална близост до малък двор, където човек може да излезе на въздух и простор.