Оригиналност, свежест и практичност – под този надслов последните тенденции в интериорния дизайн съчетават добре класическите идеи със съвременните модни схващания за удобство, уют и блясък.

Не всеки човек приема ярките цветове с усмивка на лице, особено ако се отнася до жилището, което обитава.

Днес ще ви представим един модерен и стилен дом, който е проектиран за наш клиент. Желанието на собствениците е било да имат дом, изпълнен със стил и съвременен дизайн, който да е уютен и ярък.

IIKO DESIGN са свършили чудесна работа, удовлетворявайки желанието на семейството за удобство и функционалност. Мебелите са със семпъл, но ефектен дизайн. Предвидена е смесица от елементи с комбинацията на дървесни, сиви и бели цветове. Разгледайте всички проекти в нашата галерия в IIKO.BG.

Да се съсредоточим върху обзавеждането на  нашата клиентка Стефка Матева и нейното семейство:

Спалнята прави силно впечатление с цветовете, които са предразполагащи към пълно спокойствие. Подтикващо към релаксация. Ефектното LED осветление успява да създаде приглушена светлина и превърне спалнята в оазис на спокойствието.

Останалите мебели по проекта използват последните тенденции в интериорния дизайн и показват един модерен и стилен дом удовлетворяващ желанието за удобство и функционалност.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.