THE CENTER – център за мебелни материали

THE CENTER – център за мебелни материали, предлага на своите клиенти огромно разнообразие и постоянна складова наличност на мебелни материали. Асортимента ни обхваща цялата гама от мебелни материали, необходими за мебелното производство.

THE CENTER предлага изработка на мебелни детайли и заготовки, като изпълнява услугите разкрояване на мебелни плочи, кантиране и разпробиване на мебелни детайли. Ние предлагаме изработка на модулни кухненски шкафове с изключително разнообразие от модели, размери и в целия цветови диапазон на поддържаните от него декори Egger. Това дава възможност и на любители сами да създадат своята кухня, използвайки кухненските модули и възможността, предоставена от THE CENTER, да закупуват кухненски плотове,плочи и механизми за доокомплектоване на разумни цени при най-високо качество. За нашите клиенти прдлагаме още голяма мострена зала с изложение на всички материали и възможност за експерименти на цветови комбинаций на мебелни материали и разглеждане на механизми. Квалифицирания персонал на THE CENTER се стреми да дава консултации на всички,за да могат да вземат правилното решение при богатия избор.

THE CENTER е удобният голям партньор, защото предоставя мебелни материали само с гарантиран произход и с високо качество на разумни цени, в съчетание с отличен сервиз и обслужване. Ние осигуряваме доставка веднага или на следващия ден на поръчаните/закупени артикули при заявяване от клиент.
Мебелни материали, които доставяме:

Egger – Австрия, Кроношпан – България, Hranipex – Чехия, Niemann – Германия, Fundermax – Германия, Hettich – Германия, Siso – Дания, Cinetto – Италия, Laguna – Полша, Mepa – Турция, Salice – Италия, Volpato -Италия, Citterio – Италия, Radium – Германия, Den Braven – Франция, Henkel – Германия, Tesa – Германия, G&B Fissagi – Италия, MPS – Германия, Projahn – Германия, USH – Германиям Athlet – Германия, Franke – Швейцария

В нашата мебелна фабрика ще откриете огромен избор от материали и заготовки за производство на мебели. Може да ни възложите изработването на мебели по Ваш проект или да се доверите на нашите дизайнери.

Мебелна фабрика 1

Мебелна фабрика и център за мебелни материали The Center