Ако имате професионален интерес към интериорния дизайн и бихте желали да се развивате в тази област, ако сте млад и амбициозен човек и искате да покажете какво умеете, включете се в нашата група за млади интериорни дизайнери и споделяйте опит и идеи, проекти и общо работно място!

Компанията ИИКО е създадена през 1993 г. в София. Ние проектираме и изпълняваме цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата ни е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане. Ние се стремим да предлагаме цял завършен продукт – започващ от дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство на мебели и достигащ до доставката и монтажа при клиента.

Готови сме да ви предложим партньорство и техническа подкрепа при реализирането на вашите интериорни проекти и обслужването на вашите потенциални клиенти. За целта сме оборудвали споделено работно място в нашия офис в София и ви каним да се включите в тематичната ни професионална група:

https://www.facebook.com/groups/iiko.bg

Надежда Михалкова – главен дизайнер на IIKO DESIGN, Ви предизвиква за съвместен интериорен дизайн …

Представям Ви един проект на антре и ми се искаше да започна тъкмо от него, защото то е първото нещо, което виждаш, влизайки в един дом. Ненарушавайки спокойствието на естествените пастелни тонове, дизайна е с привидна простота на концепцията- има си и пейчица за сядане след дългия ден, в която има място за съхранение, и открито пространство за закачалки, и весели, закачливи лунички, намигащи от тавана. Естествено не пропуснахме да намерим място и за другите необходими неща- малки шкафчета, за да се прибират сезонните обувки и затворени пространства за по-голяма функционалност. За да внесем допълнителен акцент направихме декорация на стената от камък и природните детайли допълнихме с няколко клонки от напъпили пролетни дръвчета.

А какъв е вашият коридор? Можете да споделите и вие своите идеи за решение на малки или големи входни пространства…или нещо другоНачало на формуляра

Плавали ли сте някога по делтата на Окаванго – река в югозападна Африка? Тук ще ви омагьосат мистериите, скрити от папирусните тръстики, звуци и светлини, танцуващи в ритъма на вечерния бриз. Гледана от високо, Окаванго представлява удивителна трансформация на огромни пясъчни, сухи пространства в зелени водни красоти, топли, спокойни и меко извиващи се води.

Мекота, пространство, светлина и загадъчност са ключовите думи и в днешния ни дизайн. Сладкото предизвикателство тук беше да направим проект, с който да се вместим в лишен от разточителство бюджет, без да изменяме глобалната идея.

И така! Дали ще успеем да осъществим идеята на клиента с използване единствено на ламинирани плоскости? Работния проект очаквайте следващата седмица.

Междувременно може споделяте и свои проекти, да търсите съвети, да обменяте идеи и …..да обичате повече!

Като подмине епидемията най-добрите проекти ще бъдат показани на международни форуми с финансовото съдействие на компанията ИИКО!

УЧАСТВАЙТЕ ЗА ДА НАМЕРИМ НАЙ-ДОБРИТЕ, ПОЛЗИТЕ ЗА ВСЕКИ ОТ ВАС ЩЕ БЪДАТ МНОГО … !

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.