МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО ОТ ИИКО – СИНОНИМ НА ДОБРО ИМЕ И ТРАДИЦИЯ В ЖИЛИЩНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ!

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО – ПРЕИМУЩЕСТВА, КОИТО НОСЯТ

Мебели по поръчка с високо качество притежават подходящите за съответното помещение размер, форма и външен вид.

С мебели по поръчка с високо качество се създават желаните облик и атмосфера на помещението.

Залагането на мебели по поръчка с високо качество ви спестява търсенето по магазините.

Ще получите професионална помощ при изготвянето на индивидуален проект за мебели по поръчка с високо качество.

Мебели по поръчка с високо качество са удобни, стилни и практични.

Мебели по поръчка с високо качество могат да бъдат поръчани за дома, офиса и всяко друго помещение.

Мебели по поръчка с високо качество

Висококачествени мебели по поръчка – подходящи за всеки дом и офис!

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО – ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДОМА И ОФИСА

Вземайки в предвид нуждите на съвременния и успял човек, с високи изисквания към дома, в ИИКО се стремим към функционалност, светлина и комфорт на жилището. Това осъществяваме, произвеждайки мебели по поръчка с високо качество посредством нашия професионален дизайн и качествени материали.

Водени сме от предишни успешно реализирани проекти на произведени и монтирани над 2000 обзавеждания на домове и офиси с мебели по поръчка с високо качество. Екипът на ИИКО влага целия този опит в разработването, проектирането, производството и реализацията на жилища или офиси, които да се превърнат в уникални и престижни обекти, предлагащи мебели по поръчка с високо качество, комфорт и функционалност.

Когато се роди идеята за Вашето жилище, ние ще го обзаведем с мебели по поръчка с високо качество, така че да удовлетворим и най-взискателните ви претенции. Знаем, че домът е за цял живот. Тук компромисите са недопустими! Тъй като сме наясно колко важен е домът за всеки човек, никога не бихме си разрешили да предложим нещо друго освен мебели по поръчка с високо качество, които и самите ние бихме си закупили!

Ако сте от хората с изискан вкус и афинитет към лукса, може да се възползвате от нашите предложения за обзавеждане с бляскави, модерни и луксозни мебели по поръчка с високо качество.

Комфортни мебели по поръчка

Обзаведете стилно дома си с мебели по поръчка!

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Един от начините, чрез който интериорният дизайн може да подобри качеството на живот, е правилно проектиране на пространството с мебели по поръчка с високо качество. За тази цел е необходимо дизайн мислене, което поставя хората в центъра.

Понятието “дизайн мислене” може би все още звучи екстравагантно за ухото на българския слушател. Дизайн мислене е подход за създаване на иновативни решения, фокусирани върху хората, и се използва за подобряване на предлаганите услуги. Това е и основната насока, в която компанията „ИИКО“ работи за подобряване на предлаганите услуги за изработка на мебели по поръчка с високо качество.

Нашата мисия е да създаваме красиви, удобни и функционални мебели по поръчка с високо качество за пространства, за които с радост да казваме: “Това е нашият дом”!

Модерен дом с мебели по поръчка с високо качество

Модерен дизайн с мебели по поръчка с високо качество

В основата на повечето проблеми стоят хора. Затова и дизайн мисленето ги поставя в центъра. Поставянето на хората в центъра означава да излезем от комфорта на офиса, в който обикновено разработваме проекти за мебели по поръчка с високо качество и да се запознаем от първа ръка с гледната точка на нашите клиенти.

В дизайн мисленето е важно дизайнерът на мебели по поръчка с високо качество да се постави в позицията на клиента и да потърси най-иновативното решение. Добрият дизайнер разбира нуждите на клиента от мебели по поръчка с високо качество по-добре от самия него. Дискретно и ненатрапчиво му отговаря, като го насочва към правилното решение за мебели по поръчка с високо качество.

В България малко се говори за дизайн на услуги. Обикновено клиентите смятат дизайна за безплатна даденост. Всеизвестно е, че българина разбира от всичко – футбол, политика, защо да не разбира и от дизайн на мебели по поръчка с високо качество? При такова мислене обикновено резултатът е лош. Въпреки всичко най-важният за компанията си остава клиентът. Ако не го слушаме, разбираме и удовлетворяваме, ще изпаднем извън бизнеса.

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО ОТ ИИКО

Мебели по поръчка с високо качество от ИИКО: комплексен и завършен продукт, започващ от проектирането и стигащ до доставката и монтажа.

Мебели по поръчка с високо качество от ИИКО: Предлагаме пълни комплекти за всяка стая от дома, както и за офиса.

Мебели по поръчка с високо качество от ИИКО: За производството им са използвани първокласни материали.

Мебели по поръчка с високо качество от ИИКО: Портфолио от проекти, което можете да разгледате на сайта ни.

Тенденцията в световен мащаб е поставяне на клиента в центъра. Това е ново не само за компаниите в България – масово корпорациите все още са фокусирани върху продукта, а не върху клиента. Много е трудно да се промени културата, но превключвайки в режим на дизайн мислене, компаниите имат по-големи шансове да бъдат дългосрочно предпочетени от клиентите си. Разгледайте страницата ни за първокласни мебели по поръчка.

Мебели по поръчка за всеки дом или офис

Реализирайте идеите си с мебели по поръчка с високо качество от ИИКО!

Ние от „ИИКО “ работим активно в тази посока. На въпроса – „СКЪПО ЛИ Е ДА МИСЛИШ ДИЗАЙНЕРСКИ?“ можем да отговорим: „ДА НЕ МИСЛИШ “ДИЗАЙНЕРСКИ” ОЗНАЧАВА ДА НЕ МИСЛИШ ЗА КЛИЕНТИТЕ СИ.“

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО.

Полезни връзки:

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО – ПРЕИМУЩЕСТВА, КОИТО НОСЯТ

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО – ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДОМА И ОФИСА

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С ВИСОКО КАЧЕСТВО ОТ ИИКО

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.