Полезни връзки:
МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ИИКО – СИНОНИМ НА ДОБРО ИМЕ И ТРАДИЦИЯ В ЖИЛИЩНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ!
ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН И МЕБЕЛИТЕ ПО ПОРЪЧКА

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ИИКО – СИНОНИМ НА ДОБРО ИМЕ И ТРАДИЦИЯ В ЖИЛИЩНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ!

Вземайки в предвид нуждите на съвременния и успял човек, с високи изисквания към дома, в ИИКО се стараем към функционалност, светлина и комфорт на жилището. Това осъществяваме използвайки професионален дизайн и качествени материали.

Мебели по поръчка - Шоурум на мебелна къща ИИКО до бул. Александър Стамболийски

Мебели по поръчка – Шоурум на мебелна къща ИИКО

Водени от предишни наши успешно реализирани проекти на произведени и монтирани над 2000 обзавеждания на домове и офиси, екипът на ИИКО влага целия си натрупан опит в разработването, проектирането, производството и реализацията на жилища или офиси, които да се превърнат в уникални и престижни обекти, който предлагат модерни решения чрез комбинация от комфорт и функционалност.

Когато се роди идеята за Вашето жилище ние ще го обзаведем, така че да  удовлетвори и най-взискателните Ви претенции. Знаем, че домът е за цял живот. Тук компромисите са недопустими! Тъй като знаем, колко важен е домът за всеки човек, никога не бихме си разрешили да предложим обзавеждане на дом, в който не бихме живели самите ние!

Ако сте от хората с изискан вкус и афинитет към лукса в декорирането на интериорния дизайн в дома си, може да се възползвате от нашите предложения за обзавеждане на бляскави, модерни и луксозни мебели.

ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН И МЕБЕЛИТЕ ПО ПОРЪЧКА

Дизайнът е неотменна част от ежедневието ни, той ни заобикаля и ни влияе подсъзнателно, кара ни да вземем едно или друго решение, да изпитаме приятни емоции или да се почувстваме напрегнати и обезпокоени.

Защо дизайнът е толкова важен и значим, и как така добрият, качествен дизайн е харесван, става разпознаваем, емблематичен и успява да допринесе за подобряване на нашият живот?

В крайна сметка, стойността на добре проектираното жизнено пространство, не само описва отделни вкусове и естетики, но предлага нещо много по-ценно за обитателите му, а именно – по-високо качество на живот.

Един от начините, чрез който разработването на дизайна може да подобри качеството на живот е правилно проектиране на пространството. За тази цел е необходимо дизайн мислене, което поставя хората в центъра.

Понятието “дизайн мислене” може би все още звучи екстравагантно за ухото на българския слушател.  Дизайн мислене е подход за създаване на иновативни решения, фокусирани върху хората и се използва за подобряване на предлаганите услуги. Това е и основната насока, в която компанията „ИИКО“ работи за подобряване на предлаганите услуги.

Нашата мисия е да създаваме красиви, удобни и функционални пространства, за които с радост да казваме: “Това е нашият дом”!

Ако сте от хората с изискан вкус и афинитет към лукса в декорирането на интериорния дизайн в дома си, може да се възползвате от  нашите предложения за обзавеждане на  бляскави,  модерни и мебели.

В основата на повечето проблеми стоят хора. Затова и дизайн мисленето ги поставя в центъра. Поставянето на хората в центъра означава да излезем от комфорта на офиса, в който обикновено кроим решения и да се запознаем от първа ръка с гледната точка на нашите клиенти.

В дизайн мисленето е важно дизайнера да се постави в позицията на клиента паралелно, с което да потърси най-иновативното решение. Или с две думи да прояви креативност и свърши много работа. Добрият дизайнер разбира нуждите на клиента, по-добре от самия него. Дискретно и ненатрапчиво му отговаря, като го насочва към правилното решение.

В България малко се говори за дизайн на услуги. Обикновено клиентите смятат дизайна за безплатна даденост. Все известно е, че българина разбира от всичко – футбол, политика, защо да не разбира и от дизайн. При такова мислене обикновено резултата е лош. Въпреки всичко най-важният за компанията си остава клиентът. Ако не го слушаме, разбираме и удовлетворяваме ще изпаднем извън бизнеса.

Тенденцията на световно ниво е поставяне на клиента в центъра. Това е ново не само за компаниите в България – масово корпорациите все още са фокусирани върху продукта, а не върху клиента. Много е трудно да се промени културата, но превключвайки в режим на дизайн мислене, компаниите имат по-големи шансове да бъдат дългосрочно предпочетени от клиентите си. Разгледайте страницата ни за мебели по поръчка

Ние от „ИИКО “ работим активно в тази посока. На въпроса – „СКЪПО ЛИ Е ДА МИСЛИШ ДИЗАЙНЕРСКИ?“ можем да отговорим: „ДА НЕ МИСЛИШ “ДИЗАЙНЕРСКИ”, ОЗНАЧАВА ДА НЕ МИСЛИШ ЗА КЛИЕНТИТЕ СИ.“

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.