МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Мебелите по поръчка са за предпочитане пред готовите мебели.

Ако търсите фирма, занимаваща се с проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка, изработени изцяло по ваша индивидуална идея, доверете се на опита и дългогодишната практика от близо 25 години на нашата компания. При нас можете да получите мебели по поръчка от най-високо качествени производствени материали.

Мебелите са една важна част от живота ни. Те са навсякъде около нас. Без мебелите, животът ни би бил съвсем друг. Върху мебелите ние седим, спим, храним се, изпълняваме служебните си задължения, както и много други функции. Те създават уют, комфорт, удобство дори настроение. Важно е мебелите, които ползваме да бъдат удобни, функционални и с приятна визия.

При нас можете да направите поръчка на различни видове мебели на добри цени и перфектно качество. Правейки поръчка на мебели при нас ще работите само с професионалисти. Ние ще се погрижим да останете доволни, съобразявайки се с желанията ви, като се постараем да получим отличен резултат.

Изберете най-функционалните и удобни за Вас мебели по поръчка от мебелна компания ИИКО, като посетите уебсайта на адрес – www.iiko.bg или дизайнерските ни студия в София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ и кв. Военна рампа ул. професор Иван Георгов 14А.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.