КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ МОДЕРНИ МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ

Макар че дневната е облика на почти всяко жилище, именно в спалнята сме през по-голямата част от денонощието. Това е кътчето, където започва и свършва нашият ден. Именно поради тази причина е изключително важно тази част от къщата да бъде идеална. Създадени са редица стилове мебели за спалня, които са подходящи за този тип стаи. Наблегнете на съвременния декор от модерно обзавеждане, тъй като той е великолепен вариант за хората, които търсят простота и чистота. Ето няколко кокретни идеи за модерни мебели за спалня:

Мебели за спалня: Акцентирайте върху повече пространство

Направете така, че стаята да ви осигурява повече чувство за простор и свобода. Не поставяйте мебели за спалня, от които няма да имате нужда, заложете на простите и семпли неща. Като например вместо огромен гардероб, бихте могли да поставите няколко шкафа с повече чекмеджета. Ако все пак ви трябва повече място за вещите си, изберете голям гардероб, спалня с повдигащ механизъм и ракла. Има още много идеи за мебели за спалня, които ще ви помогнат да създадете повече място за съхранение на вещите ви. Така вие няма да нарушите хармонията в цялостното пространство и ще бъдете доволни, че все пак сте намерите оптималното решение за мебели за спалня.

Мебели за спалня: Експериментирайте и внесете повече цветови разкош

Мебели за спалня красиви идеи

Мебели за спалня – предложение от ИИКО

Цветовете около вашите мебели за спалня трябва да носят спокойствие, релакс и хармония. С помощта на неутралната цветова гама, включваща нюанси като бяло, бежово и пастелно, можете да го постигнете. Това не трябва да ви спира да експериментирате с цветовете. Бихте могли да добавите няколко свежи акцента в червено, жълто или оранжево и да разчупите малко интериора, но не прекалявайте, а само контрастирайте с цветовете.

Мебели за спалня: Заложете на естествена светлина

Внесете повече светлина около вашите мебели за спалня, с помощта на големи прозорци. Преди всичко помислите за уединението и това как да не излагате твърде много от личния си живот на показ. Поставете щори или завеси, които контрастират с интериора и ги използвайте в миговете, в които искате уединение.

Мебели за спалня: Без много детайли и акценти

Минимализмът е фаворитът сред съвременното обзавеждане. Ето защо, когато купувате нови мебели за спалня или аксесоари, се старайте да бъдат възможно най-изчистени. Поставяйте модели мебели за спалня с изчистени линии и като всеобщо правило не претрупвайте с  неща, които няма да използвате.

Мебели за спалня: Поставете аксесоари, които ще разчупят скучната и сива атмосфера

Модерното обзавеждане на спалня не включва много аксесоари, а ако все пак ги има, те трябва да са част от цялостната декорация и да се открояват. Изберете нощно шкафче, малка масичка или други мебели за спалня с интересна форма, която ги прави единствени и неповторими, изцяло във вашия стил. Поставете красиви възглавници, а ако сте любители на арт изкуството, не се колебайте и поставете вашата любима картина или скулптура.

Мебели за спалня у дома

Мебели за спалня – за уютна атмосфера у дома!

МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ В НЕСТАНДАРТНО ПОМЕЩЕНИЕ

В ИИКО сме експерти в това да помагаме да се преминат границите на възможното чрез форма и функционалност. Работим с архитекти, дизайнери и строителни фирми, за да създадем красиви и функционални мебели за спалня. С всички средства комбинираме изискванията за масивна конструкция на мебели за спалня с основните елементи за добър дизайн.

Главната задача, която изпълняват професионалните дизайнери от IIKO DESIGN, е осъществяване на разработки за интериорите на помещенията, задължително съответстващи на индивидуалността на хората, който живеят или ще живеят там.

Всеки един дизайнер търси правилната комбинация и съчетаване на основните мебели за спалня с детайлите от цялостния интериор. Както при подреждането на мебели за спалня е нужно да се обмисли добре къде да бъде леглото, така и в кухнята и всички останали помещения е желателно да се подбират мебели, които да се поставят на правилните места. Да вземем конкретен пример за мебели за спалня:

Както е видно от дадения пример – това е спалня, предназначена за наш клиент. Помещението е доста специфично и в случая фантазията и професионализмът на дизайнера са от изключителна важност. Както коментирахме по-горе, тук видът и разположението на въпросните мебели за спалня се планират основно при създаване на проекта.

Мебели за спалня свежи идеи

Доверете се на ИИКО и изберете подходящи мебели за спалня!

По време на проектирането на мебели за спалня обикновено се създават различни варианти на проекта. В случая дизайнерът е предложил и втори вариант на гардеробната част и аксесоарите в помещението.

В заключение можем да кажем: най-важните неща по отношение на мебели за спалня са бюджетът и вкусът на клиента. В IIKO DESIGN се стараем максимално да погледнем проекта за мебели за спалня  през неговите очи, защото е много лесно да наложим вкуса си, но все пак това жилище няма да бъде обитавано от дизайнерите на компанията.

В процеса на проектирането на мебели за спалня може да се наложи да насочим клиента в правилната посока, ако видим, че нещата, които му допадат, не са подходящи за интериора или не си подхождат като цветове или материали, но никога не налагаме мнението си.

МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ ОТ ИИКО – ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ИИКО произвежда мебели за спалня по поръчка със следните отличителни характеристики:  

Мебели за спалня от ИИКО са произведени от материали от най-високо качество, дело на водещи и реномирани производители.  

Мебели за спалня от ИИКО са комплексни и завършени продукти, преминали през всички необходими дейности по дизайн, проектиране и изработка.  

Мебели за спалня от ИИКО са комфортни и същевременно естетични.  

Мебели за спалня от ИИКО са напълно съобразени с нуждите и изискванията на клиента.  

В създаването на мебели за спалня от ИИКО участват професионални интериорни дизайнери с богат опит в сферата.  

Портфолио от реализирани проекти за мебели за спалня от ИИКО можете да разгледате на сайта ни.  

ПОТЪРСЕТЕ НИ НА ТЕЛЕФОН: 0700 20 028 ИЛИ НА АДРЕСИТЕ НА ШОУРУМИТЕ: СОФИЯ УЛИЦА ПЕРНИК №121  /ЪГЪЛА С БУЛЕВАРД СТАМБОЛИЙСКИ/ И КВАРТАЛ ВОЕННА РАМПА, УЛ. ПРОФЕСОР ИВАН ГЕОРГОВ №14А.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.

 

Полезни връзки:

КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ МОДЕРНИ МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ

МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ В НЕСТАНДАРТНО ПОМЕЩЕНИЕ

МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ ОТ ИИКО – ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.