Професионалистите от IIKO THE CENTER работят непрекъснато за усъвършенстване връзката между мебелното обзавеждане на дома, офиса, нуждите и емоционалната нагласа на отделният човек.

Модните тенденции в света на интериорния дизайн се променят. Сред малкото неща, които остават сигурни е, че при избора на мебели за дома и офиса винаги правилното решение е то да отговаря на личните виждания на всеки човек. Сътвореният дом или офис да отговаря на емоционалната нагласа на неговия притежател.

Ако сте креативна натура сътворете изящество със спокойни и пастелни тонове или се насочете към по-атрактивни и смели решения. Ако наистина желаете вашият дом или офис да бъде такъв какъвто сте си мечтали и не желаете да рискувате, обърнете се към нас IIKO DESIGN за дизайна и IIKO THE CENTER за производството и монтажа и няма да изпитате редица разочарования и притеснения от неудачни и скъпи решения. Ние сме навсякъде в Интернет www.iiko.bg или на адрес София ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/, национален телефон 0700 20 028.

КУХНЯТА – мястото, където всяка домакиня твори за любимите си хора. Най-голямо значение при обзавеждането има пространството. Кухнята трябва да предоставя както практичност и простор за действие, така и уют и комфорт. Тук се събира цялото семейство, не само за да удовлетвори естествената си нужда от хубава храна, но и за да обсъди изминалия ден, да сподели радостите и тревогите си.

ХОЛА И ТРАПЕЗАРИЯТА – Мястото, където можем да разпуснем, да погледаме телевизия, да се отдадем на любимото си занимание или хоби. Тук семейството прекарва и най-голяма част от времето си. Поради това все по-често се използват препоръките на Фън Шуи при подреждането на мебелите и декорацията на помещението.

Модерния хол обикновено е най-голямата част от жилището. Той трябва да е просторен, затова е добре да се махне от него всичко ненужно. Поради сравнително големите размери на помещението за стените се избират големи картини. За предпочитане са неутралните цветове на стените и мебелите, макар че всичко това зависи от индивидуалния вкус и стил. Последните тенденции са хола да се обедини с кухнята в едно общо помещение.

СПАЛНЯТА – на всички е всеизвестно, че човек прекарва 1/3 от времето си в сън. Спалнята е изключително важна. Тя е интимното пространство на всеки от нас и обзавеждането ѝ зависи от индивидуалните ви особености. Ако сте оптимисти, заложете на светлите тонове. За романтичните натури са препоръчителни нежните гами на лилаво и розово. А за практичните хора предпочитанията са в изчистените линии в дизайна на мебелите. Всичко е разположено така, че да е удобно и близо. За галантните са изящно стилизираните мебели и аксесоари. При всички случай е добре присъствието им да бъде минимизирано. Всеки мебел има свое излъчване. С това трябва да се съобразим при обзавеждането на спалнята, ако искаме да си осигурим необходимия уют и комфорт.

КОРИДОРА – Визитната картичка за всеки дом! Той подготвя посетителите за стила на дома. С правилния избор на мебели за това място може излизането и влизането в дома да бъде изключително приятно. Бързото намиране на необходимите вещи – също. Не забравяйте, че това е първото нещо, което виждат гостите, когато влизат в дома ви. Именно тук можете да използвате нестандартни решения, които по някаква причина изглеждат смели за другите стаи.

ДЕТСКА СТАЯ – обзавеждането ѝ е вълнуващо приключение за деца и родители. Правилният подбор на мебели позволява тази стая да се превърне в истинска приказна територия за вашето дете! От това зависи неговото желание за учене, удоволствието да пребивава там, да развива своя талант и да се възпитава.

Само с правилния избор на мебели може да направите от  вашия дом  –  вашата крепост! Заповядайте при нас – IIKO THE CENTER и IIKO DESIGN. Интернет адрес – www.iiko.bg, национален телефон 0700 20 028. Централното ни студио се намира в София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.