ЮРИСТ ЛИ Е НАИСТИНА МАЯ МАНОЛОВА?

Автор: ПИК

Тотално непознаване на нормативната уредба демонстрира кандидат кметицата Мая Манолова. Последната изцепка на кюстендилката е от среща в Горубляне. Там пред не повече от 12-20 души кандидатката на БСП за стола на Фандъкова заяви, че ще уреди горублянци с избираем “кметски наместник”. Изказването е повече от абсурдно и втрещи сериозно юридическите среди. “Кметският наместник” е назначаема позизия в местната власт. Няма как наместника да бъде избиран.

Той се назначава от кмета на съответния район в случая Младост. В последните месеци все повече се вижда тоталната некомпетентност на Мая Манолова. В академичната общност сериозно се заговори за липса на юридическа квалификация на острието на БСП.

Припомняме, че съмнения за дипломата на Манолова съществуват отдавна, тъй като според биографията и е учила в Москва, но незнайно какво. В последствие е специализирала в УНСС. Специализацията обаче не е образователна степен. Според закона, юридическото образование е само във форма магистър. Напълно възможно е Манолова да се окажа без диплома по право. Каква диплома има и защо я крие може да каже само самата Мая?

Въпросът тежи с все по-голяма сила. София може да се окаже в ръцете на некомпетентен човек, което би било напълно възможно, ако Манолова спечели. За радост на софиянци, кюстендилката все повече отблъсква избирателите и подкрепата за нея върви към дъното. По данни на социолози инерцията набрана от поста на омбудсман все повече намалява и приближава статични стойности. Загубата на доверие спрямо Манолова е в границите между 1-2% за всеки изминал ден от кампанията.

МАЯ МАНОЛОВА ПОТРОШИ ПЛОЧКИТЕ ПРЕД НДК С ОГРОМНА ШАТРА ЗА 200 БОНА – КОЙ ПЛАЩА ЗА ЛУКСОЗНАТА Й КАМПАНИЯ?

Автор: ПИК

Мая Манолова потроши плочките на площада пред НДК. Затова алармират столичани, потресени от мастодонта, който е издигнала червената кандидат кметица пред двореца на културата, точно на мястото демонтирания паметник „1300 години България“.

Преди няколко дни щаба на Мая Манолова монтирал огромна палатка с площ повече от 1000 м2 на площада и оттогава, цялото пространство, на което майки разхождаха децата си, е заето от огромното съоръжение. То е в зелено, тъй като бившата депутатка от БСП продължава с опитите си да се разграничи от червените, въпреки че те официално подкрепиха кандидатурата й с решение на партията и имат споразумение с нея.

Манолова обаче всячески се стреми да се представя за независима и затова шатрата й е боядисана в зелено, става ясно и от снимки на огромното съоръжение. „Това нещо явно ще стои цял месец и от щаба й обясняват, че имат разрешение. Явно са платили сериозна сума, но е напразно. Досега никой не е влиза, освен тумба цигани от Кюстендил, които дойдоха на откриването на кампанията й“, разказват столичани, живеещи в района на НДК, които са потресени от грозната шатра и негодуват и срещу химическите тоалетни, поставени до нея.

„Площадът замяза на клоака! Мирише ужасно от тези тоалетни и недоумяваме защо й е разрешено това“, разкриват още хората и споделят, че докараните роми си признали, че са хора на Стъклето – бивш охранител на братя Галеви от Дупница.

Разгневените граждани сигнализираха и, че тежките камиони доставили палатката са повредили плочките на площада. „Интересно е дали Манолова ще възстанови настилката в предишният и вид и ще каже ли кой плаща това чудо? Уж независима и честна, а откъде извади пари за такава кампания“, питат те.

Според запознати с кампанията на устата кюстендилка парите за огромното съоръжение са осигурени от братя Диневи, за което писаха редица медии. Сумата за наема, брандирането и монтажа на подобен мастодонт пък надхвърля 200 000лв., става ясно от тарифите на рекламни агенции. Отделно яки пачки са платени за лукс дивани и фотьойли, озвучителна техника, колони и прожектори.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.