Страстният секс е не само музика на Бари Уайт, но също и познания за човешкия организъм. За да направите сексуалния си живот различен и интересен, експериментирайте в кухнята.

Никога ли не сте се запитвали, защо първият месец след брака се нарича „меден месец“? В Древна Персия младоженците консумирали мед всеки ден след сватбата си в продължение на 30 дни, за да започне бракът им плодотворно.

Народната мъдрост пък казва, че ако сте прекалили с вино или шампанско, една супена лъжица мед преди да се отдадете на любимия човек, ще възвърне силите ви. Освен това медът дава на тялото необходимата енергия.

Алое вера – Обикновено алое вера се използва при лекуване на рани или натъртвания. Но също така алое вера стимулира апетита. И този на стомаха, и сексуалния. Сокът от алое вера не само спомага за храносмилането, но стимулира хормоните и повишава либидото. Една чаша сок от алое вера ще ви послужи като афродизиак.

Ванилия  – Ароматът на ванилия дава усещане за топлина и уют. Сигналите, които мозъкът получава от миризмата на ванилия, напомнят на хората за безгрижието от първите години от живота им. Ванилията не възбужда, но може да направи избраника ви любезен и сговорчив. Ако го нагостите с десерт с ванилов аромат, той ще е в краката ви.

Скариди  – Скаридите са познат афродизиак, чиято сила са познали още древните римляни. Освен това те имат много желязо и цинк, което е важно за здравословен сексуален живот.

Кедрови орехи – В Хималаите хората са луднали по кедровите орехи. Местните казват, че те увеличават плодовитостта при жените. Малките орехчета съдържат и много протеини, които са отговорни за нивото на хормоните в организма.

Шоколад  – Ацтеките го наричат „храна на боговете“. В шоколада се съдържат вещества, които стимулират мозъка да произвежда повече серотонин. Това е хормонът, който е отговорен за чувството на спокойствие и удоволствие. Шоколадът с високо съдържание на какао е по-ефективно, така че изберете горчив тъмен шоколад.

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.