Изписани са хиляди поеми, песни и пиеси по темата, но кои са истинските факти за това, какво всъщност представлява любовта като процес в тялото?

Какво е значението на любовта и можем ли без нея?

Любовта е страхотно нещо. Но понякога създава проблеми, защото е несподелена и тогава е тежка. Но пък нямаше да има изкуство за живот с красива или провалена любов. При всички положения любовта задвижва живота ни и без нея светът просто наистина щеше да спре да се върти.

С напредването на технологиите и увеличаването броя на хората, които се занимават с наука и психология, самото влюбване като процес в един момент започва да придобива доста сериозни рамки и повече факти, за които не сме и подозирали, излизат наяве.

Какво е тя? Можем ли да живеем без нея? Справяме ли се в крайна сметка? Това са само част от въпросите, които си задаваме и вярваме, че един ден ще разберем отговорите.

Като се замислим по-дълбоко, въпреки многото философии изказани по темата, можем спокойно да кажем, че любовта е нещо хубаво, когато я има и то от двете страни и лошо, когато си тръгне.

Много лесно може да се разбере дали сте обичали истински когато човекът, който сте обичали го няма и до някаква степен нещата не могат да се развият в някаква положителна посока и се лутате в безкрайния мрак. От любовта остава една болка, едно себеотричане, едно самосъжаление и какво ли още не…

Извода е : „Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш.“

Спокойно можем да кажем на всички, ако наистина обичате, а не само да си мислите, че е така, поддържайте огъня, защото е много трудно да се търси искра, при положение, че до преди миг е бушувал пожар.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.