КЪНЧОВЦИТЕ ОТ ПСЕВДО-ГАЛЪП ОСЛЮНЧИХА МУТАФЧИЙСКИ. ЗАПЛАХА Е ЗА БАЩИЦАТА ИМ РУМЕН РАДЕВ

Автор: Данка Радева

Андрей Райчев, жестомимично-слюнчещият се социолог, който не е познал нито едни избори, тази сутрин по БНТ:

„Мутафчийски е любимият баща, който плаши сутрин децата и паразитира върху страха им. Трябва по-бързо да се отървем от присъствието му…“

Всъщност трябва по-бързо да се отървем от присъствието на кънчовците от псевдо-Галъп.

Тези типове имат общо с „Галъп“, колкото аз съм Хемингуей.

В тази връзка прокуратурата е длъжник на обществото. Крайно време е да ги разследва за стотиците им милиони, за тузарските голф-комплекси по морето, за усвоените обществени поръчки, за незаконното узурпиране на една световна марка…

И най-вече за това, че при всяка предизборна кампания съзнателно пускат фалшиви прогнозни резултати в полза на БСП, Радев, Мая Манолова, за да подведат електората и подменят реалността.

Новата им мишена, разбира се, ще е Мутафчийски.

Твърде висок рейтинг, твърде висока степен на доверие, твърде сериозна заплаха за персоналния им президент…

Който впрочем вече е „чао“. Кауза пердута. Никакви кънчовци и никакъв „Галъп“ не могат да го реанимират.

СЛЕД КРЕТЕНА ПРЕЗИДЕНТ СЕ РОДИ ОЩЕ ЕДИН ПОДОБЕН …!

Ако ги послушаме въпроса е кой от двамата ще събира труповете?

А ЕТО ИСТИНАТА ЗА ШВЕЦИЯ.

Швеция, единствената останала държава в Европа, която не въвежда ограничения за коронавируса, се готви да посрещне огромен брой смъртни случаи.

„Ще броим мъртвите с хиляди. Трябва да сме подготвени за това“, предупреди премиерът Стефан Льовен в интервю за шведския всекидневник „Дагенс нихетер“.

С 10 млн. население към миналата година, към момента потвърдените случаи в страната са 6131 без да се прави масово тестване сред шведите. Жертвите към днешна дата са 358, а стотици са в критично състояние.

Премиерът призна, че с избраната стратегия да не въвежда задължителни строги мерки за изолация, „ние ще имаме повече много болни хора, нуждаещи се от интензивни грижи, ще имаме много повече мъртви“.

Льовен предупреждава и че пандемията ще продължи „месеци, не седмици“.

„Мисля, че шведският подход към кризата не бива да бъде преувеличаван прекалено много. Всички страни обмислят как да наложат социално дистанциране и да укрепят здравната си система. Ние го правим по различни начини, понякога сме на различни етапи“, коментира той.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.