КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ФУНКЦИОНАЛНОСТ И СТИЛ ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Кухнята е едно от най-използваните помещения в дома. За това се доверете на стил, който да съчетава функционалност и елегантен дух. Трябва така да планирате дизайна, че да се чувствате комфортно и приятно. Вариациите са много, но преди всичко има няколко основни аспекта, които да съблюдавате, за да постигнете перфектната кухня.

КУХНЕНСКИ ТРИЪГЪЛНИК ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Когато говорим за оптимизация на кухненско пространство това е едно от най- старите правила, на които ще се радвате, че сте обърнали внимание, защото ще ви спести енергия при приготвяне на храна всекидневно.

Кои са трите точки, които свързва кухненският триъгълник? Това са хладилникът, мивката и мястото за готвене. Независимо от размера на кухнята е добре да предвидите точните пропорции между тези три точки за минимално разпокъсване и оптимизация на движенията. В зависимост от кухнята споделените и отворени пространства могат да бъдат и тези между всекидневната, трапезарията и кухнята. Предимство е създаването на обща среда, която да носи собствена атмосфера за всяко кътче, което да обединява по естествен начин и предразполага изживяване на приятни моменти в семейството.

Важно е да се определят водещите цветове в дизайна на кухнята. Все по-актуално е да се съчетават различни тонове и материали, които да се повтарят върху отделни елементи от мястото. По този начин не се ограничавате в един основен нюанс, а комбинирате няколко, които се допълват и създават дълбочина. Добра идея за повече свежест е да изберете активен цвят, който да е акцент в пространството. Разгледайте страницата ни за кухни по поръчка.

Реновацията на кухнята не е лесна задача и със сигурност отнема време да намерите дизайна, който да пасва на вашата същност. Надяваме се, че въображението Ви се е активирало в посоката, която споделихме и сте готови да обсъдим планирането на Вашата кухня.

Ако искате помощ заповядайте в нашият дизайн-център на ул. Перник №121 /до пазара Димитър Петков, близо до бул. Стамболийски/ или се обадете на националният ни телефон 0700 20 208. Ще се радваме да доразвием Вашите идеи, като проектираме, произведем и монтираме за Вас една прекрасна и функционална кухня.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.