ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ДОМЪТ Е МОЯТА КРЕПОСТ

Животът ни става все по забързан. Паралелно с това все повече хора отдават значение на интериора на дома, като бягство от стреса и място където да получим нужната хармония, спокойствие и уют. Не случайно е казано: “Домът е моята крепост”, а несъмнено кухнята е неговото сърце.

Хубавата кухня създава чувство за безопасност и уют. Заради това изживяване бързаме да се приберем вечер вкъщи при любимите хора. Кухнята е мястото, където се събира не само семейството, но и приятелите.  Тук сред най-близките докато приготвяме храната можем да си поговорим и да се разтоварим от напрегнатия ден.

НИЕ ОТ ИИКО ОТДАВАМЕ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ НА КУХНЕНСКИЯ ИНТЕРИОР ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

За това ние от ИИКО отдаваме особено значение на кухненския интериор. Без всичко може, но без кухня не може. Приготвянето на храната, измиването на съдовете и въобще извършването на всички дейности, свързани с подготовката за храненето, трябва да става за възможно най-кратко време и с най-малък разход на енергия.

Кухня с висока степен на ефективност, добър външен вид и ергономичност може да бъде създадена дори и с малък бюджет и в относително не голямо пространство.

Големият проблем на повечето клиенти е, че масово в интернет се показват картинки на мебели, които нямат нищо общо с действителността.

За това нашият съвет е преди да се доверите на дадена фирма проверете дали може да изпълни вашите желания. Като влезете в шоурума на мебелна компания „ИИКО“ на ул. Перник 121  /ъгъла с бул. Стамболийски/ веднага ще разберете за какво ви говорим. Преди това можете да разгледате сайта на компанията www.iiko.bg, където ще видите поредица от мебели произведени и монтирани на реални клиенти.

По време на разработката вие можете да проследите всеки детайл от обзавеждането на голям екран с изключително висока резолюция за да добиете реална представа какво точно ще получите. Разгледайте и страницата ни за кухни по поръчка.

След сключването на самият договор получавате целият дизайнерски проект на ламинирано цветно копие в размер А3, което ви дава възможност в процеса на монтиране на мебелите да проследите дали всички ангажименти поети от компанията, съгласно вашите желания, са изпълнени.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.