Не случайно се казва, че кухнята е сърцето на дома – тя осигурява някои от най-съществените функции в него при това често на ограничена площ. И няма съмнение, че всички искаме тя да бъде максимално привлекателна и добре проектирана.

Тя е мястото, където се събира не само семейството, но и приятелите – така, докато приготвяме храната, да си поговорим. Вероятно и заради това все по-голяма популярност имат решенията на отвореното пространство у дома, където кухнята е част от дневната, а функцията на трапезарията като отделно помещение вече е на изчезване. Тя просто отдавна е приобщена към кухнята.

Една друга глобална тенденция за интериора като цяло е валидна също и за кухните – те съчетават успешно модерните технологии и ефективността с топлината на миналото, изразена в естествени материали, меки форми и топли цветове.

Независимо от това какво решение за дизайна на новата си кухня ще вземете, тя си остава едно от помещенията у дома, които изискват максимално точно и много добре обмислено планиране и детайлен проект. Защото дори и грешка с част от сантиметъра може да бъде причина за неочаквани допълнителни разходи.

Вижте нашите предложения за кухнята – те са само идеи, които могат да ви бъдат полезни и да станат основата за решение на вашата собствена кухня. Ние можем да ви бъдем полезни – с дизайна, реализацията на проекта и цялостния ремонт. Дизайнерите от IIKO DESIGN заедно с производството на IIKO THE CENTER гарантират качество и точност, работа с най-добрите материали и продукти.

ПРЕДСАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ДВЕ КУХНИ В РАЗЛИЧЕН СТИЛ ПРОЕКТИРАНИ ОТ IIKO DESIGN И ИЗРАБОТЕНИ ОТ IIKO THE CENTER.

КУХНИТЕ СА МОНТИРАНИ ПРИ КЛИЕНТИ НА КОМПАНИЯТА „IIKO“:

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.