Кухненско обзавеждане. Кухнята е сърцето на един дом. Кухненско обзавеждане Интериорния дизайн и добре планираното функционално разпределения в кухнята  може драстично да увеличи удоволствието от готвенето. Ние предлагаме на своите клиенти изключително голямо разнообразие от решения, разпределения, кухненски уреди, аксесоари, механизми, материали като ПДЧ ламинирани плоскости, МДФ каменни плотове и т.н.

Планирането на идеалната кухня, може да бъде трудна задача. Преди да се подадете  на лъскави брошури и съблазнителни шоуруми, помислете как си представяте, че трябва да изглежда вашата кухня.

Мебелите за кухня трябва да са освен красиви и удобни, предоставящи максимална функционалност при правилна организация на пространството, към което се стремим и ние, разработвайки индивидуални проекти за всеки от нашите клиенти.

Материалите, от които се изработват нашите кухни са ПДЧ, МДФ и масив. Кухненските плотове могат да бъдат термо плотове от ПДЧ, плотове от масив и каменни плотове . Стенната облицовка над плота може да бъде от МДФ, принтирано стъкло или други подходящи за тази цел материали.

Специализиран обков на водещи производители дава възможност да изберем визия за кухня супер модерна или ретро.

Допълнително предлагаме избор на електроуреди, мивки и кухненски аксесоари, придаващи завършения вид на изделието.

Фирмата разполага със собствена производствена база простираща се на голяма площ, в която са разположени производствен цех за мебели, оборудван със съвременни и модерни машини.

Произвеждаме всякакъв вид мебели по собствен проект и по индивидуален проект на клиента. Няма ограничения за избора на материали, тяхното съчетаване или обработка. Производството на мебелите за кухни се извършва с модерна техника и оборудване.

Ако искате да обзаведете кухнята си удобно, функционално и уютно нашите консултанти от IIKO DESIGN ще ви изготвят 3D проект.

Цвета на мебелите, може да вържете с цвета на подовата настилка – ламинат или гранитогрес.

С нашите идеи, съвети и предложения и вашата фантазия може да се получи една наистина завършена кухня.

Има редица признати кухненски оформления, които могат да се използват като основа за вашия проект, като права кухня, Г-образна кухня и П-образна кухня.

Разгледайте нашите предложения, за да усетите атмосферата, в която бихте се почувствали най-комфортно ако изберете нас да проектираме, произведем и монтираме  вашата кухня:

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.