Детските стаи са сред най-добре обмисляните стаи в една къща. Всяка стая трябва да бъде както красива, така и функционална. Красива с декорацията и функционала с разположението и пространството между мебелите. Дизайнерите на IIKO DESIGN могат да укажат пълно съдействие така, че тези изисквания да бъдат съчетани по най-добрия начин. Те са готови да дадат съвет по време на процеса по аранжиране на стаята на детето ви.

Когато детето е достатъчно голямо, за да започне да спи в детско легло и да бъде стъпка по-близо до живота на възрастните, можете да изберете легло, което няма да бъде твърде високо, така че детето да може лесно да се качва на него. Предпазната релса ще бъде важен елемент, който ще предпази и най-големия нощен пътешественик от падане.

Мебелите за деца трябва да бъдат преди всичко безопасни, така че нищо да не нарушава моментите на радост и игра на детето в новата му детска стая.

Няма нищо по пленяващо от усмивката на едно дете. За да може то да се усмихва трябва да има простор за игра и място където да развихри детската си фантазия.

Детската стая трябва да бъде изключително добре замислена, което налага изработването на проекта да става с участието на професионалисти, каквито безспорно са дизайнерите на IIKO DESIGN.