ИНФОРМАТИКА, ИНЖЕНЕРИНГ, КОМПЛЕКСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ

IIKO DESIGN – СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IIKO DESIGN е водещо студио за интериорен дизайн, което над 25 год. успешно реализира проекти, както в България, така и извън нея. С изключителният професионализъм, подход и усет към детайлите смело можем да твърдим, че студиото създава незабравими интериори. От идеята през проектирането и реализацията, екипът на IIKO DESIGN не прави компромис в качеството.

СОФИЯ, УЛ НЕРНИК №121 /ЪГЪЛА С БУЛ. СТАМБОЛИЙСКИ/

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ИИКО

Това, с което фирмата се налага на пазара е креативното мислене и творчески подход при създаването на всеки проект. Ако клиента пожелае важна част от проекта става и качественото му изпълнение.

Компанията IIKO е основана през 1993 г. с основни направления: 

  1. МЕБЕЛНА КЪЩА ИИКО – производство на нестандартни мебели с високо качество
  2. IIKO DESIGN – изготвяне на цялостни интериорни проекти.

Клиентите имат различни изисквания и вкус, затова подхода към дизайна е индивидуален във всеки един проект. Стремежа е клиентите, да останат очаровани от нестандартните решения и доволни от качественото изпълнение на обзавеждането.

В  компанията се работи с висококачествени материали на доказали се в бранша производители. Опитния и амбициозен екип подхожда иновативно и професионално към всеки проект. Целта е да успее да спечели симпатиите и доверието на всеки клиент. За повече информация разгледайте сайта на компанията – „www.iiko.bg“ .

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.