В спалнята се случват адски много неща и не става дума само за похотливите занимания. Затова е много важно да сме наясно с навиците преди и по време на сън. Мястото, където спим е изключително интимна територия и случките в нея разкриват много за това как се развива връзката ни. Начинът по който се събуждаме, лягаме или заспиваме показва как се чувстваме заедно. Способни ли сме на компромиси и дали можем да поставим желанията на другия пред своите собствени.

От ИИКО решихме да се пъхнем под завивките, за да разкрием какво се случва под тях. На база на което да създадем такъв дизайн в спалнята, който да стане здрава основа за семейното щастие!

Успехът с жените изобщо не зависи от мускулите, размера или стойката. Всичко това изобщо не е достатъчно в леглото. Успеха сред жените зависи от това как мъжа се вглежда и вслушва в тях. Дали улавя техните сигнали и разчита техните знаци…

За да имаме щастливо семейство и се радваме на живота трябва да знаем точната рецепта как да го постигнем. По случайност ние от ИИКО я имаме и искаме да я споделим с вас. За това са нужни: Любов, Вярност, Приятелство, Прошка, Доверие, Надежда, Доброта, Уважение, Търпение и Смях на воля.

Разбира се трябва да знаем, че домът е островът, където се прибираме след натоварен ден. Място носещо ни утеха и мигове на релаксация, или поне така би следвало да бъде при нормални обстоятелства.

В голяма степен, приятната атмосфера вкъщи зависи от обитателите, интериора и обзавеждането. Удачното изпълненият интериорния дизайн може да се превърне в сериозна причина, която да ни осигури по-спокоен живот у дома.

Ако интерпретираме думите на учителя Петър Дънов, че „Любовта не се предава с думи, а с контакт.“ , веднага можем да заключим, че едно от най-важните помещения в нашият дом е спалнята, където се изгражда и укрепва любовта в семейството.

Всички, които твърдят, че платоническата любов в едно семейство може да бъде достатъчна дълбоко грешат. Секса и децата са едни от най-важните неща във връзката между мъж и жена.

Сериозната и пълноценна връзка е плод единствено на ефикасна, създадена с много внимание и точни пропорции рецепта. Щипка приятелство, чаена лъжичка любов и секс на вкус са така необходимите и задължителни съставки, за да бъде специалитетът на заведението с превъзходни вкусови качества.

С връзките не трябва да се правят компромиси, особено с най-важните неща благодарение, на които съществуват стабилни взаимоотношения между двама влюбени. Липсва ли една от главните съставки, липсва и цялостната магия и грандиозен успех на цялото. Така че връзка без секс си е немислима, нелогична и невъзможна.

В този ред на мисли чаровните дизайнерки на IIKO DESIGN винаги знаят как да моделират помещението така, че то да създава условия за много здрава семейна връзка.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И НЯМА ДА СГРЕШИТЕ!

Вариантите за перфектната спалня са много, но като се има предвид, че една трета от животът ни минава в сън, си струва да отделим особено внимание на самото легло. Леглото е центърът на всяка една спалня. Всички знаем, че когато наближи часът за сън, винаги можем да разчитаме на леглото за нужната ни почивка и презареждане за новия ден. Тук изниква и един доста важен въпрос – дали сме се постарали то да е достатъчно комфортно и удобно, за да ни даде нужната енергия и спокойствие през нощта?

Често по финансови причини пренебрегваме това условие, като оставяме настрана този фактор и свикваме с леглото, без да се постараем да го приведем във вида, който ни е нужен за максимално удобство.

Например неудобният матрак или прекалено твърдата възглавница могат да са причина за неспокоен сън и влошено възстановяване на организма. Липсата на здрав сън и качествена почивка, от своя страна, могат да доведат до системна преумора и трайни поражения, а след време и болестни състояния.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.