КАЛИНА АНДРОЛОВА ЗА РАДЕВ: ПОПУЛИСТ – КРЕТЕН! ГЛУПАК! ОПАСЕН ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

Автор:ПИК

Цял свят е в извънредно положение, половината човечество е в карантина, само глупакът от Дондуков 2 не спира да бръщолеви, за да предизвика политическа криза! Този човек е истински опасен за националната сигурност.

Така емоционално политическият анализатор Калина Андролова коментира поведението на президента Румен Радев към извънредното положение и мерките, които правителството и Националният щаб предприемат, за да се справим по-бързо и с по-малко заразени и жертви с COVID-19.

Три седмици след обявяването на извънредното положение заради световната пандемия от корона вирус и нашествието на заразата у нас и без до този момент да е свикал КСНС за мерките вчера президентът Румен Радев събра сили да каже нещо за ситуацията. Той подложи на критика както поведението на кабинета и щаба, така и мерките, предприети от тях в тази критична ситуация. Критика като на соцсъбрание – без конкретни предложения, без адекватна насока, без лична съпричастност към случващото се – с дистанциран менторски тон.

Калина Андролова не остана длъжна на Радев и го закова:

„Само си представете как той щеше да реагира на тази криза, ако беше на власт. Направо е плашещо да го слушаш. Пълна неадекватност. Безотговорност! Прикрита зад „уж грижа“ за засегнатите от мерките. Популист кретен!“

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.