ЖИВОТЪТ Е МИГ …Изключително важно е да осъзнаем, че  каквото и да правим всяко изживяване неминуемо е свързано с обзавеждането на дома, или направо казано – живота е миг, да го изживеем както трябва

Животът е миг. Вълнуващ, прекрасен, изпълнен с предизвикателства и учестяващи ритъма на сърцето преживявания. Миг, който изпълва съзнанието ни със спомени, а душата с белези. Миг, само миг – всъщност това е всичко …

За да изживеете този прекрасен миг с добро настроение и безупречно обзавеждане насреща са дизайнерите от IIKO DESIGN и производствениците от IIKO THE CENTER от компанията ИИКО

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ХОЛ:

Всекидневната е стая за почивка, за забавление, прекарване на свободното време с книга в ръка или с интересен филм, събиране с приятели, а напоследък и помещение за готвене и хранене. За да удовлетворява всички тези функции, тя трябва да е практична, правилно организирана, уютна, удобна и разбира се стилна.

Как ще изглежда всекидневната през 2019 година?

В днешно време комфортът е на първо място. Тъй като заради забързаното и стресово ежедневие прекарваме все повече време извън дома, то е важно когато сме си вкъщи да се чувстваме наистина удобно и уютно.

Всекидневната, както и останалите стаи в дома, не трябва да е претрупана с излишни вещи. Целта е да се постигне максимален комфорт, мебелите да са практични, аксесоари не натрапчиви, всичко трябва да е лесно за поддръжка и обслужване.

Модерния хол представлява просторна и светла стая, по възможност с големи прозорци. В малките жилища най – добре е към хола да се приобщи друго помещение – кухня, балкон, коридор с цел увеличаване на полезната площ и създаване на простор.

Светлината трябва да достига до всяко кътче на дневната затова не се препоръчват прегради и паравани. Използвайте минимален набор от мебели и декоративни елементи.

Съвременния хол може да е съчетан с кухня, трапезария, детски кът, работен кабинет, кът за четене. Изберете един основен акцент. Акцентът трябва да изпъква на общия спокоен и хармоничен фон.

Модерни са светлите цветове, сиво и бежово, а акцентите са тъмно синьо, тюркоаз, мед, месинг. Елегантен начин да декорирате стената в хола е чрез окачване на картина, маслено пано, стикер за стена или стилен фототапет.

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НЯКОЛКО РАЗРАБОТКИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ДИЗАЙНЕРИТЕ НА „IIKO DESIGN“ И МОНТИРАНИ ПРИ НАШИ КЛИЕНТИ:

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.