Фирма ИИКО гр. София е създадена през 1993 г. с цел проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане. Фирма ИИКО предлага на своите клиенти един цял комплексен продукт – започващ от неговия дизайн и проектиране, преминаващ през  същинското производство и достигащ  до доставката му и монтажа при клиента.

Всяко жилище с компактни размери се нуждае преди всичко от практични интериорни решения, за да се превърне в уютен и функционален дом. Няма интериорен проект, който да не цели уникалност. Да превърнем едно напълно празно жилище с голи стени в уютен дом е най-голямото предизвикателство за всеки интериорен дизайнер. Тези предизвикателства обаче са ни любими, защото от тях се раждат истинските интериорни шедьоври.

Основните задачи, които решава интериорният дизайнер, са свързани с ефективното разпределение на пространството като например: къде ще е разположена всяка зона,  какви мебели ще включва и какви функции ще изпълняват, какви ще са настилките, какво ще е осветлението, необходими комуникации и т.н. Всички тези неща определят удобството на обитаване на дома. Добрият дизайнер благодарение на своя опит и знания може да открие компромисно решение между желанията на клиента, даденостите на пространството и неговия бюджет.

Дизайнерски мебели – ИИКО предлага индивидуално дизайнерско обзавеждане на мебели по проект. Проектираме модела – уникални мебели по Ваши изисквания и според конкретното пространство. Вашите мебели могат да станат уникат с помощта на богатия ни каталог от възможни материали и цветове за изпълнението им. Гарантираме за качеството на изработените от нас мебели.

Поръчайте желаните мебели при нас. Ние можем да ги изпълним. Заповядайте в мебелния ни шоурум на ул. Перник 121 / ъгъла с бул. Стамболийски /, за да усетите на място стила и класата на нашата фирма, призната за изключително стабилна, коректна и с високо качество от всички наши клиенти.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.