Не се тревожете за това да бъдете успешни. Работете над това да бъдете значими и успехът ще бъде естествено следствиеОпра Уинфри

Разбира се за да бъдем успешни основно е необходима безусловната подкрепа на семейството. За тази цел са важни две неща:

Да обичаме безусловно – Здравото и щастливо семейство се създава там, където има безусловна любов.

Да се грижим добре за себе си –Това означава да имаме по-често малко време за себе си и личните си нужди, нещо като лично пространство. И не бива да се извиняваме за това, че полагаме грижи за себе си. Само когато се чувстваме истински щастливи, ще можем да дадем любовта, която заслужават близките ни.

Работата не е животът ни. Трябва да мислим и за себе си – за здравето и тонуса си, за настроенията си. Да пътуваме, радвайки се на семейството и приятелите си. Грижата за себе си и добрата кондиция са важна част от постигането на успех в която и да било сфера.

Без значение дали имаме собствен бизнес, дали сме изпълнителен директор в огромна компания или сме служител в малка фирма можем да бъдем успешни. Не е толкова трудно за изпълнение. Това което ще ни помогне да постигнем успех е да сме продуктивни, а не просто да работим.

За да бъдем истински щастливи в семейството едно от важните неща е домът ни да бъде обзаведен и подреден по определен начин, така че да създава предпоставка за уют, удобство и спокойствие. Ако всяко нещо си е на мястото това създава усещане за здрава връзка между партньорите.

Без професионалисти това е много трудно да се постигне. За това предлагаме нашата професионална помощ. Дизайнерите от IIKO DESIGN, от компанията ИИКО, са на разположение в нашето студио намиращо се на ул. Перник № 121 /ъгъла с бул. Стамболийски, близо да пазара Димитър Петков/ и национален тел. 0700 20 028.

 Главният търговски мениджър на компанията ИИКО е Светозар Михалков – един изключителен професионалист.

За повечето хора, успехът е нещо непознато. Нещо, което трудно може да бъде повторено. Защо е така? От една страна заради компромисите, с които неволно свикваме още от деца. От друга, защото човешкият мозък е трениран да отхвърля непознатото и да се придържа към онова, което познава.

В действителност, успехът е естествено следствие само когато взимаме коректните решения едно след друго.

Често чуваме, че някой много е успял. Друг пък много лесно постигал целите си. Трети разполагал с много пари, защото имал процъфтяващ бизнес…Това се случва с труд, ясни цели, фокусиране върху важните неща и желание за успех…

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.