Любовта абсолютно може да се измери!

Когато човек иска някого на всяка цена – той не може да си представи живота без него. И може това да не се променя с годините, даже да става по-дълбоко. А може и цял живот да обича на думи, пък реално да бяга по допирателната и да изпитва досада, симулирайки връзка по някакви съображения. Доста голяма е разликата и обикновено е видима и осезаема за другия.

Ако говорим за вечната любов, то децата наистина са носители на тази вечна, всеобхватна разтърсваща и невинна любов …

Питали ли сте се какво всъщност е любовта! Чувствали ли сте я истински? Някои казват, че любовта е болка, която води до смъртта, други – че означава да имаш небето, а да искаш само една звезда, да имаш морето, а да искаш просто капка вода, да имаш целия свят, а да искаш само един човек. Трети твърдят, че любовта е чувството, което си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога до сега не си чувствал.

Всички те са прави, защото няма точно описание за нея, тя не е наука, която подробно да се изучава, не е предмет в училище. Любовта е нещо много силно, което не можеш да разбереш, преди да почувстваш, а когато мислиш, че чувстваш нещо подобно, не знаеш какво е точно. Дали това е онази истинската? Тя е относителна, фантастична и неясна. Тя е чиста, натурална и много нелогична. Не е просто привличане, харесване, тя е близост, нежност, подкрепа, това да чувстваш болка, когато вдишваш, защото любимият човек не е до теб. Когато го погледнеш, да виждаш целия свят в очите му и нищо друго. Погледне ли те, да усещаш как около теб е празнота, мрак, а само той или тя е звездата, светлината и пътеката към теб.

ЛЮБОВТА Е СТРЕМЕЖЪТ ЕДИН КЪМ ДРУГ, ВЪПРЕКИ НЕПРЕХОДНОСТТА НА ТОЗИ СВЯТ.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.