ВСЕКИ ОТ НАС ИМА РАЗЛИЧНИ ПРЕДСТАВИ ЗА УЮТ И КОМФОРТ, РЕАЛИЗИРАН В МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ

 

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ – РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА УЮТ И КОМФОРТ

Модерният стил за обзавеждане на дневна зона има много вариации. Съществуват няколко  основни посоки, които основно го характеризират. Интериор в модерен стил не е стерилно минималистично и безлично пространство.

Основните белези на този стил са фини, деликатни и чисти линии и форми, чрез които дизайнерите се стремят да овладеят пространството, а не да изтъкнат на преден план предметите, разположени в него.

Празните пространства в помещенията имат също толкова важно значение, колкото и тези, които са заети с мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил.

Когато има достатъчно пространство около мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил, те стоят като самостоятелни и завършени продукти.

Класическите шаблони и щампи, несъвместимите ексцентрични съчетания, крещящите и ярки цветове не са сред белезите на модерния стил.

Модерни мебели по поръчка

Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил от ИИКО

ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ИНТЕРИОРА ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ

За съвременните мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил са характерни всички тоналности на бялото, светло бежовото, тъмните нюанси на кафяво. Разбира се, за да се внесе динамика в тази спокойна цветова картина, на помощ идват ярките акценти под формата на декоративни възглавнички, аксесоари и отделни детайли като пъстра картина или пано на стената, стол с оригинална визия и дизайн, килим в контрастни тонове и т.н.

Целта е да се изтъкне индивидуалността на интериора на дневната чрез различни негови съставни елементи, в това число мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил.

Хромовият обков на мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил, както и стъклото, също са чест гост в интериорните решения за дневна зона – като техен контрапункт, противодействащ на тези “хладни” повърхности, стоят дървото и интериорният текстил от естествен произход като кадифе, памук, коприна и кожа.

Ясните и чисти геометрични форми са типични за мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил. В повечето случаи тези мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил са тапицирани в бяло, черно или други неутрални тонове, но комбинацията с ярки тонове от цветовата палитра също е допустима, ако са налице останалите характеристики на модерния стил.

Мебели по поръчка в различни цветове

Мебели по поръчка в модерен стил – създайте уникалност в дома си!

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ ОТ ИИКО

Mебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил от ИИКО притежават следните характеристики:

  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: изработени от първокласни материали на водещи производители.  
  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: комплексен и завършен продукт, преминал през всички дейности по проектиране, дизайн и изработка.  
  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: налице са такива за всички помещения в дома, както и за офиса.
  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: съчетават по оптимален начин естетика и комфорт.
  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: съвременни и стилни.  
  • Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: съобразени са в максимална степен с желанията на потребителя.  

Мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил: портфолио от досега реализирани продукти на сайта ни.

Мебели по поръчка за безупречен вид в дома

Мебели по поръчка от ИИКО създават естетика и комфорт в дома

Разгледайте нашата страница за мебели по поръчка.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за мебели по поръчка с безупречен интериор в модерен стил за дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.

Полезни връзки:

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ – РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА УЮТ И КОМФОРТ

ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ИНТЕРИОРА ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА С БЕЗУПРЕЧЕН ИНТЕРИОР В МОДЕРЕН СТИЛ ОТ ИИКО

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.